De mannen worden onder gesprayd met olijfolie ~ Utopia Gekte

10/17/2015

De mannen worden onder gesprayd met olijfolie

In onderbroek over de catwalk

Naomi heeft op zeven november een runway show gepland staan en daar moet natuurlijk nog volop reclame voor gemaakt worden. Vandaar dat er vandaag een promo op de planning staat. Naomi was al de hele dag bezig met foto's maken. Er was een modelletje naar Utopia gekomen en ook van Bjorn werden er foto's gemaakt. 'S middags na tweeën roept Naomi een aantal heren bij elkaar. Het is tijd voor de promo. De heren moeten zich verzamelen in de horeca keuken waar ze hun shirt uit mogen doen en Milou het bovenlichaam van de heren onder sprayt met olijfolie. Naomi schrijft ondertussen met een stift op de rug van de heren de reclame. ''7 NOV Runway''. Bij Ivan zorgt dat voor wat gelach want het kietelt en daar kan Ivan niet zo goed tegen. Uiteindelijk zijn alle zes de heren er klaar voor. Ze mogen de trap op richting de vide waar ze de laatste uitleg van Naomi krijgen. Zij vertelt de heren hoe ze zo over de runway moeten lopen en hoe ze moeten poseren. Van tevoren is er namelijk een catwalk neergezet en om die catwalk heen staan de banken zodat de andere Utopianen toe kunnen kijken.

Om 14:52 gaat Rowena op de catwalk staan om de heren aan te kondigen. Eén voor één komen de heren om de beurt de catwalk op lopen met ontbloot bovenlichaam om aan het eind van de catwalk even te poseren en daarna terug te lopen en terug de trap op naar de vide. Zodra alle heren zijn geweest komen ze nog één keer met zijn allen op. De heren hebben een verrassing voor de dames en komen totaal onverwachts in ondergoed de catwalk opgelopen. Dit zorgt natuurlijk voor een hoop gelach bij de toeschouwers. Milou besluit met de dames de drie winnaars te kiezen. ''Ivan, Wim en...'' ''Rob'', vult Stefanie aan. Maar er kan uiteindelijk maar één echte winnaar zijn en de enige echte winnaar is deze keer Wim. Wim heeft het goed gedaan, was origineel en deed het erg leuk. Omdat hij gewonnen heeft mag hij tijdens de echte runway show op 7 november front row zitten naast een mooi model. Wie die dame is wil Naomi nog niet prijs geven. Dat blijft nog even een verrassing.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.