De klok een uur terug. ~ Utopia Gekte

10/25/2015

De klok een uur terug.

Goedemorgen Utopia.

Dag 663 van het UtopiaTV avontuur is begonnen, spannend! Er staat vandaag weer een markt te gebeuren en de weergoden zijn de Utopianen vast goedgezind. Het beloofd dan ook weer een leuke omzet voor de BV op te leveren. Maar voordat het zo ver is moeten ze nog allemaal uit bed komen. Het is pas kwart voor zes in de ochtend omdat de klok een uur terug is gegaan. Het gaat dus nog wel even duren voordat er überhaupt één Utopiaan wakker is. Geeft niks, ik geniet van mijn koffie en de stilte.

Er zijn weer een aantal nieuwe kramen die zich bij het totale plaatje hebben gevoegd. Ik weet alleen zo gauw even niet meer wat het nou allemaal was. De markt is de laatste maanden steeds meer uitgegroeid tot een echte complete markt en we gaan er snel genoeg achter komen of dat nog meer bezoekers aantrekt dan normaal. Ik kan wel blijven typen nu maar volgens mij krijg je dan door dat ik ook maar gewoon een bericht probeer te vullen. Best lastig soms als alle 15 bewoners nog lekker slapen. :-)

Het minste wat ik voor je kan doen is kijken of er nog leuke Utopia video's van gisteravond te vinden zijn. Het antwoord daarop is helaas nee, al heb ik wel een video van een uur voor je. Je bent bij deze wel gewaarschuwd, dat uur van je leven krijg je nooit meer terug. Een ochtendwandeling is nog interessanter want er is gisteravond niks bijzonders gebeurd in de loods. Iedereen lag op tijd op bed zodat ze vandaag fit en vrolijk te werk kunnen gaan. Wat een toppers zijn het toch ook, die Utopianen!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.