De huisarts komt langs voor Mark, Naomi en Benjamin ~ Utopia Gekte

10/12/2015

De huisarts komt langs voor Mark, Naomi en Benjamin

De bewoners laten zich nakijken

Vanwege de drukte rondom het vertrek van Rolf hebben we nog niet kunnen schrijven over de dokter die eerder vandaag in Utopia langskwam. Toch is het wel iets belangrijks en besluiten we daar nu dus alsnog over te schrijven. We gaan dus nog even terug naar half twee, toen was de dokter namelijk al even in Utopia. Mark is op dat moment al aan de beurt geweest, maar dat hebben we helaas gemist. Het schijnt dat Mark de zere plek moet koelen en rust moet houden. Vervolgens komt Naomi aan de beurt. Zij heeft vooral last van haar voet/teen. Ze denkt dat ze ermee tegen de elleboog van Gabriëlle heeft aangeschopt en heeft veel pijn. Ze vertelt dat ze er niet op kan staan. De dokter zit aan Naomi's teen en beweegt en knijpt er zachtjes in. ''Dat doet echt vet zeer'', horen we Naomi zeggen terwijl haar gezicht vertrekt. De arts denkt dat het een pees ontsteking is, het is in ieder geval niet gebroken. Naomi krijgt als advies dat ze vooral rust moet houden. Schoenen dragen met stevige zolen en steun van onder kan ook helpen. Tapen heeft geen zin. Ze kan het het beste koelen en ibuprofen slikken, dat gaat de ontsteking tegen. Het zal wel een weekje of twee gaan duren voor ze er geen last meer van heeft. Naomi laat weten dat het het wel waard is geweest. ''Het gevecht was wel echt vet. Niet bevorderlijk voor je lichaam, maar leuk om te doen''.

Ook Benjamin komt aan de beurt. Hij vertelt dat hij een scheurtje in zijn trommelvlies heeft en dat er al naar gekeken is door de Ring arts. De Ring arts heeft vertelt dat het wel zal helen en dat er bloed achter zat. Ook de huisarts neemt een kijkje in Benjamin's oor. Als de dokter er naar vraagt laat Benjamin weten er geen vocht meer uit komt. De dokter ziet wel wat bloed in Benjamin's oor en Benjamin geeft aan dat het wel heel erg pijn doet. De arts vertelt dat er links bovenin inderdaad een scheurtje zit met wat stolsel erbij. ''Ja dat doet pijn'', laat de dokter weten. Hij wil weten of Benjamin iets slikt voor de pijn want de pijn zal wel een tijdje blijven, dit is niet met een paar dagen over. Harde knallen zullen vooral niet fijn zijn en niezen ook niet want dan komt er druk op te staan. Benjamin hoeft er in ieder geval niet veel aan te doen.Naast de pijnlijke gezichten kan Naomi gelukkig ook nog lachen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.