De ''halfdode kip'' word morgen opgehaald ~ Utopia Gekte

10/14/2015

De ''halfdode kip'' word morgen opgehaald

Bas besluit maar weer te bellen

Eind deze middag besloot Bas toch maar weer te bellen. De ''halfdode kip'' ligt al een tijdje in de kas en er moet nu toch wat gaan gebeuren. Bas belt weer met de mensen van ''red de legkip'', waar hij laatst ook al mee belde. Het begin van het gesprek hebben we gemist, maar het lijkt er op dat de kip toch de operatie gaat krijgen die hij waarschijnlijk nodig heeft. De dame aan de andere kant van de lijn vraagt namelijk wanneer ze de kip het beste op kan komen halen. Bas vraagt wanneer het haar het beste uit komt. ''Morgenochtend'', spreken ze uiteindelijk af. De dame zou de kip eigenlijk vanavond al wel willen halen, maar dat lijkt haar niet zo fijn in het donker. Ze komt hem dus morgen ochtend ophalen.

Ook vraagt de vrouw of de Utopianen iets hebben om de kip te geven. Iets van pijnstilling. ''Paracetamol?'', vraagt Bas, maar nee dat is niet zo slim. De kip eet en drinkt wel gewoon dus ligt nog niet op sterven. Hij zal het nog een nachtje vol moeten houden in de kas en dan morgen krijgt ze de hulp die nodig is. Als Bas opgehangen heeft loopt hij naar de groep. Bas vertelt dat het 400 euro kost als ze de kip terug willen. De operatie zou vierhonderd euro kosten volgens Bas, al bespraken ze gisteren nog een heel ander bedrag. Het lijkt er dan ook op dat Bas een grapje uithaalt met zijn mede bewoners. Wim is het er niet mee eens en zegt dat als het ze 400 euro kost om de kip op te laten halen, dat hij dan zelf de nek van de kip wel om gaat draaien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.