De bewoners zijn aan het opstarten. ~ Utopia Gekte

10/01/2015

De bewoners zijn aan het opstarten.

Puzzelen op de bank.

Het is 10 uur en dat betekent dat zo goed als iedereen weer uit bed is gekropen. Naomi, Stefanie en Gina deden al vroeg de koeien. En op dit moment zitten Stefanie en Benjamin met slaperige hoofden achter de laptop. Wim zit in zijn eentje op de bank in de woonkamer een puzzel in de krant op te lossen waar Bas al mee begonnen was. En Naomi is erg blij met de verloren lippenstift die ze weer heeft gevonden. Het is een erg donkere kleur zoals je kan zien op de onderstaande foto. Ze is vandaag erg fanatiek aan de slag gegaan met haar make-up. Van de wenkbrauwen tot de lippen en van de wimpers tot de huid. Geen enkel plekje is naturel gebleven vandaag. Je zou bijna denken dat ze een spannende date heeft, maar voor zover wij weten is er niks geregeld.

Wie zijn er nog meer?

Rolf slaapt nog als een roosje en Ivan en Nicole waarschijnlijk ook. Die laatste twee hebben we nog niet gespot vandaag. Cees staat voor de spiegel om zichzelf te scheren en Mark kleed zich zojuist aan na het douchen. Gina zien we achter in de loods met kleding in de weer en Gabriëlle heeft dringend Labello nodig. ''Mijn hele lip trekt weg'', laat ze paniekerig weten. Al met al kunnen we veel schrijven, maar gaat het het voor nu alleen nog maar over het opstarten van de Utopianen. Staat er nog iets leuks op de agenda vandaag? Wij hebben geen idee. Het meest spannende wat er momenteel gebeurd is Cees die het dode konijn aan Mark laat zien. Ook Stefanie krijgt lucht van de zaak en lijkt niet erg onder de indruk van dit spannende horrorverhaal.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.