De bewoners vergeten dat Renske en Armanda ''gasten'' zijn ~ Utopia Gekte

10/08/2015

De bewoners vergeten dat Renske en Armanda ''gasten'' zijn

Even bij de dieren kijken

Nieuwkomers Renske en Armanda nemen ook vandaag weer een kijkje bij de dieren. Terwijl ze samen naar de wei lopen bespreken ze hoe het Utopia avontuur tot nu toe bevalt. Beide nieuwkomers zeggen het wel naar hun zin te hebben. Renske geeft aan nog niet met Bas, Mark en Ivan te hebben gesproken. Waarna Armanda aangeeft ook nog niet met Mark te hebben gesproken. Renske heeft een beetje het idee dat de bewoners vergeten dat ze gasten zijn. Renske en Armanda weten namelijk nog niet waar alles staat. Dan gaan de bewoners eten en vraagt Renske zich af of zij ook iets moet pakken. Armanda roept Sascha, maar ze lijkt niet zo'n zin te hebben om door de modderpoel naar ze toe te lopen. Als Armanda en Renske op de grond gaan zitten om de geitjes te aaien komt Sascha toch een kijkje nemen. ''Misschien vind ze het wat fijner dat we wat lager zitten'', laat Armanda weten. 

Vervolgens besluiten ze ook nog een kijkje in de kas te gaan nemen. Renske zegt de Peking eenden nu al te gaan missen. Armanda vraagt zich af of het voor Sascha niet fijn zou zijn om er nog een ander paardje bij te hebben. Terwijl ze richting de kas lopen begint ze over de film ''de nieuwe wildernis''. In die film worden wilde paarden gefilmd. ''Gewoon fascinerend. Ook een beetje als mensen''. Armanda vertelt dat er een leider in de kudde is en dat er vervolgens een jong paard is die de leider gaat uitdagen. Ook is er een veulentje, maar dat veulentje overleeft de winter helaas niet. Armanda vertelt dat dat veulentje ook een vriendje had. Een roodborstje of een ander soort vogeltje die de hele tijd bij hem vloog. Toen dat veulentje dood was kwam dat vogeltje nog afscheid nemen. ''Mooi hé. De natuur is zo mooi'', reageert Renske. Terwijl Renske en Armanda naar de kas lopen zien we dat de hele akker al zo'n beetje bedekt is met platen en dat er zelfs al een soort van boog staat. Daar schiet het werk dus ook al een eind op.

Als de dames in de kas aankomen pakt Renske wat voer voor de Peking eenden om ze vervolgens uit haar handen te laten eten. Daarna probeert ze de beestjes te aaien, maar de eenden lopen snel weg. Nog iets te vroeg denkt Renske. ''Als je die eenden ziet rennen, zo grappig'', laat Renske weten. Ook zijn de nieuwkomers benieuwd wat er zaterdag allemaal gaat gebeuren. Armanda vertelt dat haar expositie ook voor zaterdag al naar Utopia komt. ''Zo snel, dan heb je je ding eigenlijk al gedaan'', laat Renske weten. ''Ja, ik kan weer weg'', grapt Armanda. Maar nee, dit is nog maar een begin voor Armanda. Armanda vind het wel bijzonder hoe lief de groep is. Ze is benieuwd of dat zo blijft. Of ze er niet op den duur een beetje moe van worden. ''Ze zijn zo lief, maar dat heeft iedereen denk ik wel. In de afleveringen zie je alleen conflicten''. Armanda vind het wel spannend hoe ze haar neer gaan zetten op tv.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.