De bewoners maken een ''ruige'' foto ~ Utopia Gekte

10/18/2015

De bewoners maken een ''ruige'' foto

De cover foto

Vandaag komt Gina's familie langs en daar is ze natuurlijk al de hele tijd op aan het wachten. Vanochtend heeft Gina de hele loods zo schoon mogelijk gemaakt en ook heeft ze haar eigen haren en de haren van Mark netjes in model gebracht. Ze moeten er natuurlijk wel op en top uit zien zodra haar familieleden de poort weer door komen lopen. Cees doet begin deze middag de was in de droger en ook Nicole zorgt dat haar kapsel in de krul word gezet. Om vijf voor één zijn de bewoners bij de poort namelijk druk bezig met het maken van een groepsfoto.

Naomi en Stefanie hebben samen de stijger naar de poort gereden, waar straks de foto gemaakt gaat worden. Als de stijger goed op zijn plek staat roept Naomi de bewoners erbij. Allemaal hebben ze zich netjes aan moeten kleden voor de shoot en Naomi gaat aanwijzen waar iedereen moet staan en hoe ze moeten staan. Sommige bewoners waren al snel boven op de stijger geklommen maar die moeten er weer af omdat ze een andere plek krijgen. Zodra iedereen zijn of haar plek heeft ingenomen begint Naomi foto's te maken. Ze zet de timer aan en rent snel naar haar plek toe. Ze red het maar net om op tijd op haar plek te komen, maar net is goed genoeg. Na iets van zes foto's gemaakt te hebben zijn de bewoners helemaal tevreden.

Deze foto schijnt de coverfoto van de Glossy te worden. Cees laat weten tijdens het maken van de foto's meerdere keren van houding te zijn veranderd, maar dat is volgens Naomi niet erg als iedereen er maar ruig op staat. Na de foto gaat iedereen weer zijn eigen weg. Gina maakt zich klaar voor haar bezoek en loopt naar buiten om haar familie op te wachten. ''Mijn broer is er ook bij, maar die heeft al een vriendin'', laat ze aan Stefanie weten.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.