De band avond met coverband Kink ~ Utopia Gekte

10/23/2015

De band avond met coverband Kink

Een gezellige avond

Deze avond was er weer een band avond met coverband Kink. Om vijf voor negen opende Bjorn de avond waarna het eerste liedje door de loods klonk. Erg druk is het deze avond niet aangezien er niet zo veel kaartjes verkocht zijn, maar ondanks dat is het gelukkig wel erg gezellig in de loods. Er word gedanst, de band doet het goed. En er zijn ongetwijfeld mensen die na deze avond spijt hebben dat ze geen kaartje hebben gekocht want het is een lange gezellige avond met allemaal bekende meezing nummers. Zowel nieuwe liedjes als oudere liedjes komen voorbij en de band treed twee uur lang op met daar tussendoor een korte pauze. Dat is heel wat anders dan een live in de loods concert met bijvoorbeeld Nick en Simon. Over het algemeen treden dat soort artiesten een stuk minder lang op omdat ze veel bekender zijn en dus ook veel meer geld kosten om in te huren.

Later op de avond zien we ook Rowena nog even op het podium klimmen om een showtje weg te geven. Deze avond kan ze natuurlijk niet zo voorbij laten gaan. Nu er weer mensen zijn is het weer een kans om haar rap kunsten te laten horen. Als ze klaar is klinkt er dan ook luid applaus voor haar en zijn haar mede bewoners trots en enthousiast. Naomi en Ivan hebben lange tijd samen op de tafel zitten toe kijken terwijl andere bewoners los gingen op de dansvloer en weer andere bewoners aan het werk waren achter bijvoorbeeld de bar of de munt verkoop. Hoe dan ook het was dus weer een gezellige en geslaagde avond ondanks dat er niet al te veel bezoekers waren. Om kwart over elf stapt Bjorn het podium op om het eind en bedankwoord te houden. Voor de gasten is er natuurlijk wel nog even tijd om nog even wat te drinken, maar daarna zullen ze het terrein weer moeten gaan verlaten.

Helaas word er op zo'n avond als dit natuurlijk ook weer aardig wat gedronken en dat levert vrijwel altijd bijzondere, rare of vreemde taferelen op. Zo ook deze avond. Gina kan zich na afloop van de bandavond als de gasten er nog zijn niet echt meer gedragen zoals het hoort, hier zo meer over in een ander bericht op Utopia Gekte.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.