''Dat ze mij er f*cking uit gaan stemmen, dacht het even niet'' ~ Utopia Gekte

10/27/2015

''Dat ze mij er f*cking uit gaan stemmen, dacht het even niet''

Naomi kan niet meer

Nadat de bewoners te horen kregen dat Utopia in 2016 door gaat barstte Naomi in tranen uit. Als ze weer rustig is loopt ze samen met Gabriëlle even naar buiten om een gesprekje te voeren. ''Ik kan niet meer, ik kan echt niet meer'', laat Naomi weten. ''Ik had me zo gefocust op 1 januari. Ik kan gewoon echt niet meer. Ik ben op''. Naomi wil wel het einde van het jaar halen. Dan is ze 13 maanden van huis en dat is lang. Naomi wil er niet uit gestemd worden en dat gaat ze haar medebewoners ook nog wel even duidelijk maken. ''Dat ze mij er f*cking uit gaan stemmen, dacht het even niet''. Gabriëlle denkt dat als ze langer blijft dat ze dan tegen haar gevoel in gaat en Naomi wil gewoon weten wat haar ouders hier van zeggen.

Naomi zou tot eind januari moeten blijven. Dan mag ze geloof ik uit zichzelf weg. ''Dat valt wel mee'', beseffen de dames zich. Gabriëlle zou een stuk langer moeten blijven. Tot 11/12 april. Naomi werd daarnet emotioneel maar dat was naar eigen zeggen niet omdat ze graag naar huis wil. Ze zit hier nu al elf maanden en vroeg zich al elf maanden af of het wel of niet door ging. Ze keek naar december uit. Gabriëlle zegt ook te willen weten wat haar ouders er over denken, maar Naomi maakt zich vooral druk om het feit dat ze net heeft zitten huilen. Ze wou dat ze niet gehuild had, want nu is het voor de anderen erg makkelijk om haar er uit te stemmen en dat wil ze niet.

Gabriëlle weet ook niet wat er gaat gebeuren en Naomi zegt dat ze zich er ook wel overheen zet, maar dat ze zich op dit moment gewoon even kut voelt. Gabriëlle lijkt zelf niet te willen blijven, maar vind het wel fijn voor de mensen die er net zijn. Gabriëlle denkt dat Bjorn er ook uit gaat. Of er moet nog iets gigantische gebeuren in december waardoor ze denken ''dit is de shit''. Gabriëlle staat er precies zo in. ''Mijn doelen houden op den duur ook op'', laat Naomi weten. De dames praten nog even verder. Ook de eerstvolgende stemming komt ter sprake. Gabriëlle gaat haar stemmen verdelen. Ze gaat niet vol op één iemand, dat zou ze onterecht vinden.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.