Danslerares/choreografe Natascha in Utopia voor Ivan en Bas ~ Utopia Gekte

10/22/2015

Danslerares/choreografe Natascha in Utopia voor Ivan en Bas

Nog even wennen

Om iets over één kwam Natascha het terrein op. Ze is danslerares/choreografe en Ivan heeft haar een poosje geleden gebeld omdat hij graag Bas uit zou willen dagen tot een dans battle. Bas is daar inmiddels van op de hoogte en ze gaan dan ook met zijn drieën rond de tafel zitten in de horeca keuken. Ivan vertelt over het kickboksgala. Dat Bas hem uitgedaagd heeft, uiteindelijk niet meer durfde en toen een ander had geregeld. Ivan wil nu dus Bas uitdagen tot een dans wedstrijd en Ivan wil graag leren stijldansen. Dat is niet echt Natascha's ding. Ze moeten in ieder geval eerst gaan kijken wat de heren aan kunnen en daarna verder beslissen. Ze gaan dus met zijn drieën naar de gym om daar voor de spiegelwand wat basis pasjes te gaan oefenen. Natascha heeft haar telefoon mee en kan dus ook een stukje opnemen om later terug te kijken en te evalueren.

Terwijl ze naar de gym lopen vertelt Natascha het één en ander over haar geschiedenis. Het enigste wat wij zo snel mee konden krijgen is dat ze vanaf haar 8e tot haar 18e de ballet academie heeft gedaan. Als Bas even alleen is met Natascha vraagt hij voor de grap of ze Ivan niet gewoon expres verkeerde dingen kan leren. Natascha moet daar om lachen. Als Ivan er bij is gaat de muziek in de gym aan en moeten de heren aan de slag. Natascha doet wat pasjes voor en de heren moeten het vervolgens na doen. Aan het begin ziet het er vooral grappig uit. De heren zijn redelijk stijf en bakken er nog vrij weinig van. Als ze klaar zijn in de gym laat Ivan dan ook al snel weten dat hij dit eigenlijk niet zo ziet zitten. Hij wil liever een andere dans leren. We horen dingen als ballroom, stijldansen en country line dancing voorbij komen, maar ook dan zal Ivan pasjes moeten leren. Ze besluiten Natascha nog een soort van rondleiding te geven en daarna gaat ze er al snel weer vandoor. ''Ik hoor het wel, ik ben erg benieuwd wat het wordt'', laat de dame weten. ''Ik ook, heb er zin in'', reageert Ivan.

Maar zodra de dame weg is lijkt Ivan weer een stuk minder positief. ''Ach we bakken er allebei niks van. Ik vind het niet erg om voor schut te staan, maar jij wel'', horen we Bas zeggen. ''Ik vind het niks. Ik wil niet meer. Laat maar zitten jij wint'', laat Ivan weten. Als een aantal andere bewoners nieuwsgierig zijn doen de heren wat voor, maar nog steeds vind Ivan het helemaal niks. ''Sterker nog, gaan jullie allemaal dansen. Ik vind het niks'', laat hij weten. Bas daarentegen lijkt er wel zin in te hebben. Hij wil alle dans stijlen wel leren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.