Cees wil stoppen met het schoonmaak rooster ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Cees wil stoppen met het schoonmaak rooster

''Hij doet vrijwel niks en wat hij doet doet hij niet goed''

Ivan en Cees zien we deze middag om half twee samen voor de loods in gesprek over de stemmingronde die er weer aan zit te komen. Ivan laat weten te stemmen op mensen die dingen doen waar hij niet van gediend is. Cees hoeft zich geen zorgen te maken, die zal geen stemmen krijgen van Ivan en andersom ook niet. Al was Cees eerst wel van plan om Ivan één stem te geven. Gedeeltelijk vanwege het schoonmaak rooster. Ivan kijkt er gewoon niet op. Ook niet als hij er op gewezen wordt. En als Cees oppert om Ivan helemaal van het rooster af te halen omdat hij daarnaast toch al genoeg doet dan wil Ivan dat niet, maar toch doet hij zijn taken niet. Cees wil een voorstel gaan doen. Stoppen met het rooster. ''Het wordt toch niet nageleefd. Rob is heel trouw, maar Mark, Ivan, Bas, Wim, Bjorn dat zijn de mensen die zich er geen reet van aantrekken'', laat Cees weten. Ivan is van mening dat ze het gewoon moeten laten zoals het is. Een groot deel doet het namelijk wel en anders doet helemaal niemand het meer. Ook wil Ivan een voorbeeld functie hebben, maar Cees is van mening dat Ivan dat consequent moet doen en dat mist hij.

Vervolgens wordt Rolf weer het gespreksonderwerp. Volgens Cees gaat hij toch wel genoeg stemmen krijgen. ''Gisteren ook weer, je ziet geen verandering''. Cees somt nog maar een keertje op wat Rolf allemaal fout doet. Zo kwam hij binnen met het verhaal een horeca man te zijn, maar moet hij zijn menu's van internet halen en kookt hij uit pakjes. Dat kan iedereen wel volgens Cees. ''Hij doet vrijwel niks en wat hij doet doet hij niet goed. De waarheid niet vertellen, stront eigenwijs zijn. Hij pakt niets op. Loopt weg tijdens het eten gisteren''. En naast dat heeft Cees ook een gesprek gehad met de vader van Rolf die Rolf ook gewaarschuwd zou hebben, maar daar heeft Rolf ook niks mee gedaan. Hoe dan ook, Cees is er nog niet helemaal uit wat hij met zijn stemmen doet. We zullen dus nog even af moeten wachten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.