Cees ontvangt vreugde en verdriet in zijn post. ~ Utopia Gekte

10/07/2015

Cees ontvangt vreugde en verdriet in zijn post.

Overleden en geboren.

Terwijl Gabriƫlle, Bjorn, Benjamin en Rowena met de twee heren bezig zijn met muziek krijgt Cees post binnen. Helaas blijkt al snel dat er slecht nieuws bij zit. Een nicht van Cees is op 65-jarige leeftijd overleden. Op 10 september is een achternichtje geboren, nieuws waar hij al lang op zat te wachten. Cees is duidelijk aangedaan en zegt dat dit het leven is. Bij de ene na de andere brief begint Cees regelmatig te snikken.

Uiteindelijk is Ivan degene die interesse en medeleven toont. Hij luistert aandachtig naar wat Cees te vertellen heeft, bijvoorbeeld over de vele sterfgevallen in zijn familie. Het zit Cees sowieso niet echt mee sinds hij in Utopia zit. Hij botst met veel bewoners vanwege het schoonmaken, is gisteren genomineerd en krijgt nu ook nog eens verschrikkelijk nieuws via de post. Soms vragen we ons weleens af... Wat houdt je toch tegen om niet gewoon lekker naar huis te gaan? Waarom is Utopia zo belangrijk voor sommigen om daar te blijven zitten? Vragen, vragen en nog eens vragen...  Wij wensen Cees en alle nabestaanden in ieder geval veel sterkte met het verlies en veel geluk met de nieuwe aanwinst in de familie.

Cees wandelt ondertussen van de woonkamer naar de slaapkamer. Daar leest hij liggend op bed zijn post verder door. 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.