Cees is van mening dat Bjorn hem soms pest ~ Utopia Gekte

10/26/2015

Cees is van mening dat Bjorn hem soms pest

Bjorn is zich van geen kwaad bewust

Het enorm lange gesprek tussen Cees en Bjorn waar we nu al drie keer over geschreven hebben hier, hier en hier is nog steeds niet afgelopen. Er komt namelijk ook nog een ander interessant onderwerp ter sprake. Bjorn maakt namelijk soms grapjes richting Cees, maar Cees ziet dat niet als grapje. ''Het is bijna pesten en jij weet wat het is. Uitermate vervelend. Humor is leuk, maar dit is geen humor, die grapjes die overal naar verwijzen''. Bjorn wist niet dat Cees het zo zag en zegt dat hij er mee stopt nu hij dit weet. Bjorn was zich van geen kwaad bewust. Bjorn vraagt of Cees een voorbeeld heeft waarna Cees met een voorbeeld komt. Zo zou Cees zijn pen hebben laten vallen en zou Bjorn iets gezegd hebben als ''Die man is oud, die laat alles vallen''. Bjorn laat weten het niet netjes te vinden wat Cees nu doet. Bjorn zou dat blijkbaar niet precies zo gezegd hebben. Het lijkt dat Cees het wil verbeteren maar dan volgt er een streamlock. Na de streamlock is Bjorn nog steeds een beetje geïrriteerd. ''Ga mij niet beschuldigen van het feit dat ik pest, dat vind ik cru''. Maar volgens Cees komt het wel zo over.

Bjorn zegt dat Cees hetzelfde terug doet en dat Bjorn dan denkt ''O we zitten elkaar lekker in de zeik te nemen, dat doen we allemaal hier. Prima. Oog om oog, tand om tand'', denkt hij dan. Maar als Bjorn zo gepest zou zijn als dat hij Cees in de maling neemt dan had Bjorn een fantastische basisschool en jeugd gehad. Bij hem ging het er iets anders aan toe. Bjorn vind het dus ook niet leuk dat Cees hem van pesten beschuldigd, maar volgens Cees voelt het toch echt zo en dat kan Bjorn niet veranderen. ''Maak dan geen grapjes terug, zeg dan dat je het niet leuk vind. Ik zal er nu accuut mee stoppen en me best doen om het nooit meer te doen. Mocht het toch nog een keer voorkomen moet je het meteen zeggen''. Als Cees het terug doet denkt Bjorn namelijk dat het goed is. Het is ook best wel kinderachtig om het terug te doen vind Bjorn. ''Dat is plagen ook. Dat vind ik niet fijn'', zegt Cees. Bjorn wijst Cees er wel op dat hij dan zelf ook moet nadenken voor hij een grapje maakt. Want Cees maakt bijvoorbeeld ook weleens een grapje over Nicole dat haar ogen er zo uit vallen. Bjorn denkt dat Nicole dat ook niet leuk vind. Stel dat ze daar ook al lange tijd mee gepest is. ''Pas dan op met de grapjes die jij maakt, jij maakt net zo hard grapjes''. Bjorn gaat er nu in ieder geval rekening mee houden.

Cees laat weten dat hij ook blij is dat Bjorn de problemen van tijdens de markt één op één besproken heeft en niet in het centraal. Daar was Cees namelijk wel bang voor.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.