Cees in tranen vanwege jongste dochters die hem niet schrijven ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Cees in tranen vanwege jongste dochters die hem niet schrijven

Cees mag zelfs hun namen niet noemen

Het is weer ''muziek avond'' en dit keer is het Nicole die een lijst met nummers laat horen die een betekenis voor haar hebben. Hier zullen we straks meer over schrijven in een andere blog, maar eerst gaan we naar Cees die in tranen is. Tijdens deze muziek avond liet Nicole namelijk ook het nummer Comptine d'un autre été van Yann Tiersen horen. Een nummer uit de film Amelie. Cees is in tranen de slaapkamer ingelopen vanwege dit muziek stuk. Eén van zijn dochters speelt dit nummer namelijk altijd op de piano en nu hij dit nummer hoort raakt hem dit duidelijk. Bas is Cees gevolgd en luistert geïnteresseerd naar zijn verhaal. Cees vertelt dat hij helemaal niks hoort van zijn jongste dochters. ''Ze willen helemaal niks te maken hebben met dit programma. Vinden het vreselijk dat ik er in zit'', laat hij weten. ''Maar dan kunnen ze je toch wel wat schrijven'', vraagt Bas. Maar volgens Cees willen ze dat niet. Cees heeft zijn dochters wel geschreven, maar daar hebben ze niet op gereageerd. ''Hoe oud is je jongste?'', vraagt Bas. ''Veertien. Eva heet de jongste en die andere heet Naomi''. Naomi word op 18 oktober negentien jaar en daar is Cees naar eigen zeggen dan ook niet bij. ''Ja, dan is het even zwaar'', zegt Bas begripvol. 

Cees vertelt dat het ook door dat nummer komt. Dat speelde ze al een paar jaar geleden. ''Ze kan heel goed piano spelen. Is nu veertien, maar speelt al een jaar of zeven piano. Dat kan ze heel goed dus dat kwam wel even binnen ja'', legt Cees uit. Bas snapt het wel maar wist helemaal niet dat zijn jongste dochters niet schreven. Dat heeft Cees ook helemaal niet vertelt. ''Dat kan je wel vertellen, je zit er wel mee''. Cees vindt het maar kut. Cees vertelt dat zijn dochters wel op het afscheid zijn geweest op negen juni. Maar toen gaven ze meteen al aan dat ze niet langskomen. ''Ze willen er niks mee te maken hebben''. Cees mag zelfs hun namen niet noemen. ''Ze willen niet dat op school enige aanwijzing is van oh jouw papa... Ze vinden het gewoon een heel slecht programma. Een waardeloos programma. Dat wil je toch niet pa...'', legt Cees uit. ''Pubers he. Rebels! Wanneer krijg je weer post?'', vraagt Bas nieuwsgierig. ''Morgen als het goed is'', laat Cees weten. ''Misschien zit er wel wat bij. Je weet het niet'', spreekt Bas Cees moed in. Nog even wachten en hopen dus voor Cees.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.