Cees heeft plannen voor de toekomst. ~ Utopia Gekte

10/30/2015

Cees heeft plannen voor de toekomst.

En meer Utopia...

Ik ben een beetje koekoek vandaag want ik zat per ongeluk over gebeurtenissen te bloggen die gisteren zijn gebeurd. Tijd om de juiste video's er bij te pakken proest... Tot overmaat van ramp ook nog het verkeerde topic verwijderd met alle lieve berichten voor Sabrina....De operatie van haar is in ieder geval goed gegaan! En dan... Een update van wat er allemaal vandaag is gebeurd in Utopia, daar is het ook hoog tijd voor! In een razend tempo breng ik je op de hoogte van alle belevenissen in de loods tot nu toe. Zoals eerder gezegd in het vorige topic, die helaas verwijderd is, was het een uitslaapdagje. Er is sowieso nog weinig bijzonders gebeurd tot nu toe, maar er gebeurt altijd wel iets, hoe klein het ook is.

De eerste sportieve activiteit was bij Bas en Ivan te bespeuren. Zij hebben vanochtend weer dansles gekregen omdat ze binnenkort een showtje weg gaan geven van 2 minuten. Het is een lange en pittige choreografie dus er zijn zeker nog wat lessen nodig de komende tijd. ''Ik kan echt niet dansen'', laat Bas enigszins teleurgesteld weten.

Later op de dag zitten de haren van Nicole mooi in de krul en is onder andere Bjorn ook weer gekortwiekt. Cees zien we plotseling een nieuwe hobby uitoefenen buiten bij de bosjes. Met de camera van Naomi maakt hij de ene na de andere natuurfoto. Hij blijkt een reportage te gaan maken genaamd 'Herfst in Utopia'. Tegenwoordig zijn er dus twee fotografen in Utopia en is Cees eindelijk eens met iets anders bezig dan poetsen en mopperen. Hij gaat zelfs sparen voor een eigen camera. Normaal gesproken mocht hij de camera van Naomi nooit leven, maar dat lijkt bij deze te zijn veranderd. Er is geen enkel plekje dat Cees onbenut laat en elk hoekje, kiertje en bewegend diertje staat uiteindelijk wel op de foto. Nog even wachten en hij kan er een 10-delige herfst reportage van maken. Wel zo goed voor de inkomsten van de BV! Uiteindelijk bekijkt Naomi de foto's die Cees heeft gemaakt en doet ze erg aardig en complimenteus. Ze wijst Cees er op dat de foto van die krop sla erg goed gelukt is, alleen is het volgens Cees rode kool. Hoe dan ook, morgen mag Cees de camera nog een keertje lenen van Naomi.

Tussendoor wordt er buiten flink wat tennis gespeeld door een aantal bewoners en bekijkt Cees het bonnetje van 330 euro voor de boodschappen. Armanda wacht met smart op de persoon die alle vleesvervangers vandaag naar Utopia komt brengen. Nicole doet een middagdutje en Gina adviseert Cees om eens een kookworkshop te geven aan mensen van buiten. Momenteel zit Gina alweer buiten op de schommelstoel samen met Stefanie. Al met al is er best wat gebeurd, maar weinig dat onwijs interessant is.  
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.