Cees heeft het behoorlijk ''verkloot'' bij Bjorn ~ Utopia Gekte

10/26/2015

Cees heeft het behoorlijk ''verkloot'' bij Bjorn

Bjorn wil het gesprek aan gaan met Cees

Om vijf voor half twaalf zien we Bjorn en Rowena in het weiland voor de gym zitten. Ze hebben net gesport en nu is het weer tijd om te kletsen. Bjorn begint hoe kan het ook anders gelijk weer over Cees. Hij geeft aan dat Cees het behoorlijk ''verkloot'' heeft bij hem. Gisteren tijdens de markt stond Bjorn grotendeels alleen bij de muntjes. Cees was een hele tijd weg geweest, was er heel even en dan vervolgens moest hij weer ''even'' naar de toilet om vervolgens weer een halfuur weg te blijven. Bjorn heeft tegen Cees gezegd dat hij straks even met hem wil praten. Volgens Bjorn is het heel simpel. ''Je moet gewoon je taak doen, je gaat niet iemand de hele dag daar laten staan in zijn eentje''. Zelf heeft hij ook de hele dag niet gegeten. Volgens Bjorn doet Cees af en toe alsof hij alles in Utopia doet en de anderen niks. ''Jongen kap eens. Hij doet de keuken, maar that's it. Hij doet helemaal niet zoveel, het is redelijk overschat''.

Bjorn vind Cees heel irritant. Ook gewoon dat Cees altijd om complimentjes vraagt. Bjorn vergelijkt Cees met een kat. Als je de kat een aai geeft wil die er ook meer. Cees zou gisteren ook de hele tijd negatief hebben staan praten tegen mensen. ''Bjorn is altijd negatief tegen me. Dat zegt hij gewoon tegen mensen. Bjorn kan nooit iets liefs tegen mij zeggen. Dat ik denk Cees seriously. Hij vraagt er op de markt ook om om complimentjes''. Bjorn geneerde zich er om. Bjorn wil eigenlijk ook helemaal niet achter de rug van Cees roddelen, maar volgens Rowena is hij dat al een kwartier aan het doen. Bjorn ziet het alleen niet zo. Het is volgens hem geen roddelen, maar relativeren.

Cees voelde dit trouwens al aankomen. Eerder vandaag was Cees over de markt in gesprek met Mark. ''Ik kan je alvast voorspellen dat Bjorn morgen in het centraal gaat aangeven dat hij regelmatig alleen achter de munten heeft gestaan. Dat ik dus niet op tijd terug was net als de vorige keer''. Gisteren tijdens het centraal hebben ze de markt geëvalueerd en dat ging goed, maar Bjorn zei ook dat hij nog wel een paar punten had. ''Dan gaat hij over mij beginnen, dat weet ik nu al''. Cees vind het jammer en heeft liever dat Bjorn dat soort dingen dan één op één bespreekt. Iets wat Bjorn nu dus ook lijkt te gaan doen. Cees weet zelf ook dat hij te laat was, maar hij had het gewoon druk met de bezoekers. Vele mensen wilden een handtekening van hem hebben of spraken hem aan. Gelukkig denkt Cees dat ze alleen binnen de loods niet allemaal even blij met hem zijn. ''Buiten vinden ze het fantastisch wat ik hier doe''. Mark adviseert Cees om dingen soms op een wat grappigere manier te brengen. Maar daar is Cees naar eigen zeggen niet zo goed in.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.