Cees heeft een slachtoffer gevonden. ~ Utopia Gekte

10/01/2015

Cees heeft een slachtoffer gevonden.

Een overleden dier.

Er komt geen einde aan de lange lijst met dieren die zijn overleden in Utopia. We gaan de hele lijst niet weer opsommen want dan begint de dag wel heel erg droevig. Wel moeten we het vervelende nieuws van zojuist even delen. Als Cees buiten rondloopt doet hij namelijk een gruwelijke ontdekking. Hij heeft een dood konijn gevonden waar niet bijster veel meer van over is. De hele kop is zelfs weggevreten. ''Is iets voor de dames, ik laat hem even liggen op het blik. Zullen ze wel van schrikken'', laat Cees weten.

Het konijn lag onder het rokersbankje en volgens Cees heeft de poes goed zijn best gedaan.  Uiteindelijk lijkt Cees het dode konijn toch maar op te ruimen. Tot hij het weer ergens laat liggen om eerst het kakhuis maar eens schoon te maken. Veel bewoners slapen momenteel nog en het enige andere wat we te zien krijgen is Naomi die zich al heel lang aan het opmaken is voor de spiegel.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.