Cees blijft klagen en Benjamin en Rob kraken Bjorn af ~ Utopia Gekte

10/28/2015

Cees blijft klagen en Benjamin en Rob kraken Bjorn af

Anderen moeten naar Cees luisteren

Begin deze middag hebben er weer twee interessante gesprekken plaats gevonden. Het eerste gesprek was in het kantoor tussen Cees en een aantal dames. Cees is namelijk weer begonnen over de vele restjes die iedereen laat liggen. Volgens hem moeten ze daar rekening mee houden en moeten ze dat gewoon klaar maken. Als de dames opperen dat Cees dan gewoon die restjes klaar maakt en 's avonds op tafel zet is dat geen goed plan volgens hem. Cees maakt er weer een hele discussie van en is van mening dat de dames naar hem moeten luisteren. Ze moeten gewoon de restjes klaar maken en geen nieuwe dingen inkopen. Volgens hem zijn ze allemaal verantwoordelijk voor de uitgaven, inkomsten en het eten. ''Flikker het allemaal maar weg, ik vind het prima''. Terwijl de dames vrij normaal op Cees reageren en hem zelfs nog opperen dat hij het dus zelf klaarmaakt, vind Cees het niet oké dat ze deze discussie op deze manier met hem moeten voeren. ''Doe er dan iets mee'', laat hij weten. Maar de meiden zijn van mening dat hij er zelf iets mee kan doen. ''En ik wed dat je nu naar een ander loopt om het er over te hebben'', laat Gabriëlle weten als Cees weg loopt. Maar dat is volgens Cees niet zo want hij heeft het daarnet al met anderen besproken. En als Cees merkt dat de rust weer terug keert gooit hij nog maar wat anders op het vuur. ''Ik vind het te gek voor woorden dat de koelkast vol staat met kwark terwijl we een koe hebben die melk geeft en we dat weggooien''. Mark vertelt Cees vervolgens dat de koe al een aantal dagen geen melk meer geeft. Cees loopt uiteindelijk dus maar weg. Weer is het hem niet gelukt door middel van doordrammen de dames zo ver te krijgen dat ze zijn opdrachten uitvoeren.

Rob en Benjamin zien we om één uur buiten op het rokersbankje zitten. Het gesprek gaat over Bjorn en ze zitten hem achter zijn rug om af te kraken. Of nou ja zijn zang ''kunsten''. Benjamin vind het liedje ''een oceaaaan'', tenenkrommend, maar Rob vind veel meer liedjes niet om aan te horen. Dan zegt Bjorn bijvoorbeeld die van Mr Probz is mijn favoriet, maar volgens Rob is het echt niet om aan te horen. ''Je moet jezelf altijd afvragen of je de eerste ronde van Idols door zou komen''. In Rowena zit nog wel potentie, maar Bjorn. ''Iedereen maakt er geintjes over, maar niemand durft zijn bek open te trekken van het is bar slecht'', laat Rob weten. ''Het is toch goed genoeg, lekker laten doen. Ik vind het prima'', aldus Benjamin. Maar Rob zegt niet te gaan applaudisseren en dat hij ook niet gaat zeggen dat het steengoed is. ''Dat vind ik liegen''. Benjamin daarentegen vind het leuk en klapt er ook voor. ''Is toch mooi voor die jongen'', maar Rob is het daar niet mee eens. ''Nee vind ik niet. Zo iemand moet je tegen zichzelf beschermen. [...] Als je de cd bij een chocolade reep krijgt dan nog zou ik die chocolade reep laten liggen''. Ook is Rob van mening dat Utopia verpauperd is omdat iedereen met zichzelf bezig is. Er zouden maar twee evenementen per maand maximaal moeten zijn. Benjamin lijkt het daar wel mee eens. Hij laat weten het leuker te vinden om onbekende bandjes naar Utopia te halen en die een kans te geven, dan A sterren naar Utopia te halen. Rob is het daar ook mee eens en is van mening dat ze moeten proberen om weer wat eensgezindheid in de groep te krijgen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.