De stem roept de bewoners bij elkaar. ~ Utopia Gekte

10/27/2015

De stem roept de bewoners bij elkaar.

Groot nieuws!

Paniek, paniek en nog eens paniek! Alle bewoners gillen en springen en gedragen zich als apen in een kooitje. Ze moeten allemaal bij elkaar komen in de woonkamer. ''Beste inwoners, graag over 5 minuten allemaal bij elkaar komen in de woonkamer. Ik heb een boodschap voor jullie'', laat de stem weten door de luidsprekers. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid gaan over de doorgang van Utopia in 2016. Of niet... Spannend dus! We houden je op de hoogte in dit bericht dus vergeet niet regelmatig je pagina te verversen.

13:07. Onder andere Nicole en Bjorn schreeuwen behoorlijk door de loods heen en dwingen iedereen om gewoon te gaan zitten. Er wordt veel gespeculeerd over of Utopia doorgaat in 2016 of niet. Naomi en Gabriëlle weten niet of ze blij moeten zijn wanneer dit het geval is. Naomi begint ook gek te worden: ''Ga gewoon zitten oh my god. Ik kan niet rustig doen!''

13:10. Er is een discussie gaande over of ze stil moeten zijn of niet. Gina kan niet tegen de stilte en wilt gewoon blijven praten. Mark test of de stem begint wanneer ze stil zijn, maar dat werkt niet.

13:12. ''Beste inwoners van Utopia. Luister. Luister goed naar deze boodschap en praat niet met elkaar. Jullie hebben er veel over gespeculeerd, gesproken en gefantaseerd. Gaat Utopia wel of niet door volgend jaar? Utopia gaat door in 2016! Ook wordt er een Utopiaan van het jaar 2015 gekozen. Dat gebeurd precies op dezelfde manier als vorig jaar. Deze boodschap ligt als brief in jullie brievenbus''.

13:13. Er klink gejuich en gegil door de loods. Utopia gaat door in 2016!

13:15. Niet alleen blijdschap na deze boodschap. Naomi is ontroostbaar en huilt behoorlijk. ''Skeet, misschien moet je even vragen naar de mogelijkheden'', aldus Gabriëlle. Wat is er aan de hand?

13:17. Gelukkig is er niks ernstigs aan de hand. Naomi had gewoon verwacht naar huis te gaan na 31 december en schrikt een beetje van het nieuws. Gelukkig kan ze er zelf voor kiezen om weg te gaan op 1 januari of niet.

13:21. De vraag is nu: Wie gaat blijven in 2016 en wie gaat naar huis? De komende maanden gaat daar veel over gespeculeerd worden, maar we hebben ook nog een keer nominaties dit jaar! Dus iedereen kan misschien wel willen blijven... Maar er gaat sowieso nog één iemand naar huis voor het einde van dit jaar. En diegene maakt geen kans meer op de titel Utopiaan van het jaar. Ook de inhoud van de kluis gaat dan aan je neus voorbij...

"Beste inwoners van Utopia, 

Jullie hebben er al veel over gespeculeerd, gesproken en gefantaseerd. Gaat Utopia nou wel of niet door volgend jaar.. Maar jullie hoeven niet langer te wachten op dat verlossende antwoord. Utopia gaat door in 2016!

Aan het eind van dit jaar wordt 'de Utopiaan van het Jaar 2015' gekozen.
Dat gebeurt op precies dezelfde manier als vorig jaar. Door stemmen van de kijker, paspoorthouders en natuurlijk de stemmen die jullie elkaar geven.

De winnaar krijgt het bedrag dat op dat moment in de staatskas zit, na aftrek van alle kosten. 
  • De stemming is op 30 december 2015.
De Utopiaan van het Jaar wordt gekozen op basis van de volgende verdeling:
  1. 50% van de stemmen komen van de kijker d.m.v. een sms.
  2. 45% van de stemmen door de inwoners.
  3. 5% van de stemmen door de paspoorthouders."


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.