''Boer John moet stoppen met verkoop dieren aan Utopianen''. ~ Utopia Gekte

10/02/2015

''Boer John moet stoppen met verkoop dieren aan Utopianen''.

Stelling van de dag.

Nicole heeft ons geïnspireerd tot het openen van een debat op Utopia Gekte. De dieren binnen de poorten van het beloofde land zijn al vanaf dag 1 onderwerp van gesprek. Het begon heel leuk met twee koeien waarvan er één drachtig bleek te zijn. De verzorging van de koeien loopt echter heel vaak niet vlekkeloos. Soms worden ze vergeten, soms worden ze veel te laat verzorgd en degene die ze verzorgd stopt er vaak mee of er wordt weer gewisseld. Inmiddels zijn ze zo ver in Utopia dat er steeds meer dieren bij komen. Niet alleen shetlander Sasha en twee biggen. Er zijn ook twee geiten, vele kuikens en er komt bijvoorbeeld nog een hond. Niet te vergeten dat er vandaag om 9 uur 's ochtends pas bewoners in de stal zijn om de dieren te verzorgen. Veel te laat dus.

De stelling die wij nu voorleggen is als volgt: Boer John moet stoppen met de verkoop van dieren aan Utopia bewoners. Gina en Mark kopen namelijk samen twee biggetjes van de boer en wie weet volgen er nog meer dieren. Vind jij dat de bewoners genoeg verantwoordelijkheid nemen voor de dieren of moeten ze het hele plan van de biggetjes laten varen? Laat van je horen in de reacties. Er is geen debatleider die je stoort tijdens je reactie, dus lucht je hart! :-)
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.