Bjorn's vrienden op bezoek ~ Utopia Gekte

10/17/2015

Bjorn's vrienden op bezoek

''Familie'' bezoek voor Bjorn

Deze middag om vijf over één kwamen er vijf vrienden van Bjorn het terrein op. Vele bewoners hebben nog een bezoek over en de komende tijd staan er dus ook weer wat bezoeken op de planning. Vandaag dus de vrienden van Bjorn en als we het goed onthouden hebben komt morgen (zondag) de familie van Gina langs en volgende week de familie van Rowena. Zodra Bjorn's vrienden met de auto het terrein op komen rijden loopt Bjorn meteen op ze af om ze te ontvangen. Ze worden begroet en er word geknuffeld. De vrienden krijgen meteen iets te drinken en blijven nog even op het terrein staan praten. Er word onder andere gezegd dat het in Utopia iets kleiner is dan het op tv lijkt. 

Al snel gaan ze de loods in waar ze op de bank gaan zitten. Bjorn laat weten dat het weer spannende maanden worden. Ook vertelt Bjorn dat hij na de party even een zwaar moment had zo van ''pleur allemaal op'', maar nu gaat het weer allemaal prima. ''Waar ben je nou druk mee dan overdag?'', vraagt één van zijn vrienden. Waarna Bjorn vertelt dat hij zich bezig houd met het organiseren van de markt en daar moet best veel voor geregeld worden dus gaat veel tijd in zitten. Al meteen kunnen we Bjorn's bezoek niet meer volgen omdat we andere dingen te zien krijgen.

Pas om half vier krijgen we Bjorn en zijn bezoek weer even in beeld. Ze staan op dat moment bij Le Luifel wat te eten. Bjorn vertelt dat hij wel dingen heeft die hij mist zoals de avonden in Utrecht. Ook vertelt Bjorn dat Stefanie zijn taken doet in ruil voor peuken. Het schijnt dat Stefanie twee taken van Bjorn over neemt in ruil voor een pakje peuken. Helaas kunnen we er verder niks over schrijven omdat de regie al weer snel overschakelt naar Naomi die in de fotostudio nog steeds bezig is met een fotoshoot.

Update 16:10. Bjorn's bezoek heeft het terrein weer verlaten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.