Bjorn zegt sorry tegen Cees ~ Utopia Gekte

10/26/2015

Bjorn zegt sorry tegen Cees

Bjorn en Cees in gesprek

Deze middag zien we Cees en Bjorn samen in de lounge achter de loods zitten. ''Zo Cees, sommige dingen zitten soms niet lekker en dan moet je het er even over hebben'', begint Bjorn. ''Het zal wel over gisteren gaan'', reageert Cees. Bjorn vraagt waarom Cees dat denkt. ''Behandel me niet als kleuter'', laat Cees weten. Natuurlijk weet hij waar het over gaat. Cees begint maar meteen over een al ouder voorval. Bjorn zou volgens Cees hem uitgemaakt hebben voor seniele oude gek, maar volgens Bjorn is het net iets anders. Bjorn heeft Cees wel seniel genoemd, maar niet gezegd dat het een oude gek is. Maar seniel vind Cees ook al heel wat om te zeggen. Bjorn vertelt dat hij toen echt boos was. Zelden is hij zo boos geweest. Bjorn vind het ook nog steeds not done wat Cees gezegd heeft in de vergadering de vorige keer. Bjorn heeft dingen op moeten lossen die niet door Bjorn zijn ontstaan maar door iemand anders (Cees), Dingen die Bjorn onbegrijpelijk vind. (Waarschijnlijk gaat het over Cees zijn uitspraken over Xander de Buisonjé). En het is de zoveelste keer. De druppel waardoor Bjorn inderdaad gezegd heeft wat hij er van vond en dat hij Cees inderdaad Seniel heeft genoemd.

Als Cees na twintig duizend keer nog steeds niet begrijpt hoe het werkt vind Bjorn dat heel raar. Dingen doen waardoor een ander het vuile werk moet oplossen. Maar dat was een ander hoofdstuk. ''Sorry dat ik je seniel heb genoemd. Excuus daarvoor dat is niet netjes had ik nooit mogen zeggen, maar dat heb ik gedaan en kan ik niet terug draaien. Ik dacht er op dat moment zo over. Ik hoop dat je ooit gaat begrijpen hoe het hier werkt. Nogmaals mijn excuses''.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.