Bjorn VS Benjamin eindigt voortijdig ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Bjorn VS Benjamin eindigt voortijdig

Een gescheurd trommelvlies

Gabriëlle en Naomi waren de eerste twee die vandaag om half vijf de ring in stapten voor een spannend gevecht. Gabriëlle was uiteindelijk degene die het er het beste vanaf bracht en de grootste beker in ontvangst mocht nemen. Om vijf uur zijn Bjorn en Benjamin aan de beurt. ''Als je hier staat ben je al een winnaar'', krijgt Benjamin voor de wedstrijd te horen en Bjorn is vooral erg zelfverzekerd. ''Laat hem maar komen dan is hij bij ronde twee moe''. Fitz neemt het woord en laat weten dat bij deze twee jongens de spanning te snijden is. In de blauwe hoek Benjamin tegen Bjorn in de rode hoek. Benjamin komt dansend op terwijl Bjorn niet veel bijzonders doet en gewoon aan komt lopen. Hij springt een beetje en stapt vervolgens de ring in. Ook bij deze twee vechters zijn er drie rondes van een minuut. Ze mogen hun knieën niet gebruiken en hebben scheenbeschermers.

Benjamin is tijdens ronde één de eerste die uithaalt en het gaat er al meteen hard aan toe. De heren raken elkaar tijden het gevecht ook meerdere keren op het hoofd en dat heeft gevolgen blijkt al snel. Tijdens de rust komt er een mannetje naar Benjamin's oor kijken en die merkt al meteen op dat Benjamin's trommelvlies gescheurd is. Hij moet dus stoppen. Meteen stoppen. Benjamin wil door maar de heren zijn zuinig op hem. Aan deze wedstrijd komt dus al snel een einde. De twee heren moeten in het midden van de ring gaan staan want alsnog word er een winnaar gekozen. Het zal niet verrassend zijn. Bjorn is nu natuurlijk degene die gewonnen heeft. Wel krijgen beide heren een beker en een applaus. 

Als de heren weer uit de ring zijn laat Benjamin weten dat hij er geen pijn aan heeft. Zijn begeleiding weet te vertellen dat zijn oor morgen zal gaan piepen en dat het als het goed is uit zichzelf weer dicht zal gaan groeien. Wel moet de dokter dan nog een keer controleren of het weer dicht gegroeid is. Benjamin vond het leuk om te vechten maar had liever gewoon echt verloren dan dit. ''Het moet gewoon veilig zijn en als jij een gescheurd trommelvlies hebt en je krijgt er weer een klap op''. Het moet gewoon veilig. Helaas voor Benjamin heeft hij dus verloren en zit hij nu ook nog met een blessure.

Meer foto's van deze wedstrijd kun je vinden in onze Facebook groep of op onze Facebook pagina.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.