Bjorn heeft er een handje van om Cees voor lul te zetten ~ Utopia Gekte

10/26/2015

Bjorn heeft er een handje van om Cees voor lul te zetten

Bas, Rob en Stefanie maken de volière af.

Om kwart voor één zien we Bas samen met Rob en Stefanie naar de volière toe gaan. Klaver staat op dat moment in de kas en als ze haar er uit halen loopt ze de volière in. Gelukkig weten ze Klaver ook daar veilig uit te krijgen. Bas wilde de kwarteltjes over gaan zetten naar hun buitenverblijf, maar merkt op dat er nog het een en ander afgemaakt moet worden aan de volière. Met de geitjes achter zich aan rent hij over het terrein om het een en ander te gaan pakken. Wij schakelen over naar binnen waar Cees en Rowena elkaar een knuffel geven. ''Dan komt het door de drukke dag gisteren'', horen we Cees nog net zeggen. Het lijkt er op dat ze hun woordenwisseling van gisteren uitgesproken hebben en dat het weer helemaal oké is. Terwijl Bas, Rob en Stefanie de volière van boven dicht aan het maken zijn met gaas praten Cees en Rowena binnen verder over andere dingen. ''Hier vinden ze me een zeikerd, maar buiten vinden ze me fantastisch'', laat Cees weten. Een uitspraak die hij eerder vandaag ook al deed.

Hoewel Bjorn eerder vandaag aan Rowena liet weten dat Cees gister heel de tijd negatief over hem praatte, laat Cees nu aan Rowena weten dat Bjorn er een handje van om hem voor lul te zetten. ''Dat deed die gister ook. 'Is typische Cees hé, is oud kan niks meer vast houden'. Zo ging dat constant. Ik werd er helemaal gek van. Ik dacht bekijk het maar. Hij was natuurlijk helemaal over de rooie omdat ik te laat op mijn post was. Heb tegen hem gezegd 'ah gossie moest je ook een keer hard werken jongen'. Hij wil zo babbelen zal wel daar over gaan. Zit er dik in''. Als Cees Bjorn om kwart voor twee ziet lopen spreekt hij hem aan. Cees wil het gesprek nu wel even voeren, maar Bjorn wil eerst met Armanda gaan lopen. Volgens hem zit Armanda een beetje in zak en as. Althans zak en as is misschien wat overdreven geeft hij toe. Ze schijnt te zitten met het uitnodigen van haar bezoek.

Armanda is aan het wandelen met Sascha, en Bjorn en Rowena besluiten even mee te wandelen. ''Waar zit je mee?'', vraagt Bjorn. ''Dat mijn schoonouders misschien..'', begint Armanda te vertellen, maar meer kunnen we niet mee krijgen omdat er een streamlock tussendoor komt. Als we weer beeld hebben horen we Rowena zeggen dat ze wel begrijpt dat Armanda zich zorgen maakt. Volgens Armanda kunnen mensen het ook gewoon zien alsof ze haar geliefde in de steek laat. Armanda hoopt dat haar schoonouders zoiets hebben van ''het is wel goed dat ze...'', maar ook die zin kunnen we niet helemaal afluisteren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.