Bjorn gaat voor diepgang en zou voor Armanda kiezen ~ Utopia Gekte

10/07/2015

Bjorn gaat voor diepgang en zou voor Armanda kiezen

De eerste indruk

Nieuwkomers Renske en Armanda zijn nu al een paar uur in Utopia en hebben zich na binnenkomst natuurlijk meteen voorgesteld. Na het voorstellen kregen ze meteen vele vragen naar hun hoofd geslingerd, die ze vervolgens netjes hebben beantwoord. Als ze daar mee klaar zijn is het tijd voor een rondleiding. Naomi laat al meteen aan Armanda weten dat ze er wel voor openstaat. Ze wil het vegetarische/veganistische graag leren kennen en proberen. Rowena had bij binnenkomst al aangegeven dat ze vegetarisch Utopia wil gaan verlaten. Ze wil dus eerst proberen om vegetarische te worden. Daar staat ze zeker voor open. Het veganistische moet voor haar wel nog even wachten.

Terwijl de nieuwkomers een rondleiding krijgen van onder andere Stefanie en Rolf kunnen de bewoners die in de loods achterblijven alvast hun eerste indruk uitwisselen. Benjamin en Bjorn hebben nu al een voorkeur. Voor Bjorn moet het zelfs heel raar lopen wil zijn voorkeur veranderen. Bjorn is namelijk wel toe aan diepgang in Utopia. Bjorn mist dat een beetje. Bjorn gaat zelf niet stoppen met vlees eten, maar is er wel bewust mee bezig. Zijn vlees haalt hij alleen nog maar bij de slager vandaan. Bjorn gaat voor diepgang dus zou op dit moment voor Armanda kiezen. Armanda is zelf ook van mening dat ze wel kan gaan opschieten met de bewoners. Aan Bas en Rowena laat ze weten dat toen ze binnen kwam ze al meteen dacht ''Rowena en Bas worden maatjes''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.