Benjamin heeft last van zijn blessure ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Benjamin heeft last van zijn blessure

Bjorn ging te hard

Na het laatste gevecht tussen Ivan en Bas Melvin zien we vele bezoekers meteen het terrein af gaan. Ondank dat er nog een borrel is en ze dus niet meteen weg hoeven. Benjamin die een blessure opliep tijdens de wedstrijd tegen Bjorn heeft inmiddels wel last van zijn oor, maar als hij zijn hand er op houd schijnt de pijn minder erg te zijn. Ivan raakt ondertussen niet uitgepraat over zijn gevecht met Melvin. Hij vond het echt heel leuk. Iemand anders laat aan Bas weten dat het echt een kut streek is, maar Bas staat volledig achter zijn keuze. ''Ik ga toch niet tegen Ivan vechten. Eén stoot en ik ben nokkie''. Stefanie en Rob zien we om kwart over zeven samen in Le Luifel. Het is daar toch nog lekker druk met mensen die nog wel een patatje of een snackie lusten. Ivan vind het wel leuk wat Bas gedaan heeft. Ivan heeft liever zo'n gevecht met Melvin dan dat hij achter Bas aan moet rennen in de ring. Ivan ziet het als een compliment. Fitz stapt na het kickboksgala ook nog even op Bjorn af. Hij wil Bjorn meegeven om zijn kop erbij te houden. Hij is wel trots op Bjorn, maar bepaalde dingen hadden niet gehoeven. Bjorn ging te hard.

Bas staat om half acht met Abigail te knuffelen bij het rokersbankje. Fitz zoekt Bas net op dat moment en treft hem dus aan bij het rokersbankje met Abigail in zijn armen. Fitz laat aan Bas weten dat hij het dapper en goed van Bas vind dat hij zich terug getrokken heeft. Dankzij Fitz komen we te weten dat Bas een scooter ongeluk gehad heeft en dat Bas zich dus niet zomaar terug getrokken heeft. Fitz vind het beter dat Bas toch de ring ingegaan is ondanks dat hij uitgejouwd zou worden. Hij vind het goed dat Bas zich terug getrokken heeft, maar wel een vervanger geregeld heeft. Fitz is er blij mee. Ivan zien we om half acht nog even met wat bezoekers op de foto gaan en uiteindelijk zien we Bas Abigail naar de poort begeleiden. Daar wordt er gezoend en geflirt. Abigail voelt dat Bas een tok aan heeft ;) Volgende week zegt ze terug te komen. ''En dan blijf je'', laat Bas weten. Bas lijkt helemaal wild van Abigail.


Slecht zichtbaar, maar Bas zoent met Abigail

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.