Bekenden van Stefanie al vroeg bij het hek. ~ Utopia Gekte

10/26/2015

Bekenden van Stefanie al vroeg bij het hek.

Goedemorgen. :)

Het is maar goed dat Stefanie vandaag vroeg is opgestaan want er stonden zowaar bekenden van haar aan het hek. Tijdens het hele gebeuren was er een streamlock dus we kwamen er later pas achter toen er nog over werd gepraat. Om half negen is het Armanda die aan Cees laat weten dat er vrienden van Stefanie aan het hek stonden. Even later blijkt dat het de oppaskinderen van Stefanie waren, ongetwijfeld met nog wat andere mensen. Jammer dat de regie zelf bepaalt wanneer ze zoiets wel of niet op de livestreams laten zien. Wanneer Giorgio aan het hek staat mogen we het wel zien, net als wanneer Laura en Charlotte dit doen. En zo zijn er wel vaker familieleden en/of vrienden aan het hek geweest voor andere Utopia bewoners. Hoe dan ook, hopelijk heeft dit de dag van Stefanie een flinke boost gegeven en kan ze er weer lekker tegenaan! Gisteren op de markt kreeg ze al een aansteker met tekst er op. Dat zal weleens over dit bezoekje aan het hek kunnen gaan.

Buiten wat Utopia video's van gisteren om (onderaan dit bericht) hebben we nog wat kleinere nieuwtjes vers van deze mooie zonnige maandagochtend:

- De koetjes en andere diertjes zijn weer verzorgd door onder andere Stefanie en Ivan.
- Mark is bezig met de kledinglijn van/voor Gina.
- Rowena heeft een briefje die haar vriend al bij binnenkomst had verstopt in haar spullen. Ze had het niet gevonden, maar hij vertelde gisteren waar ze moest zoeken. Ze zegt voortaan te zijn zoals ze wil zijn.
- Bas krijgt deze ochtend post. Op dit moment zelfs! (09:20) De moeder van Bas lijkt de eerste te zijn van wie hij een brief leest. Zij denkt dat het grappig zou zijn als Bas wat dingen hardop gaat voorlezen. Ook is ze erg blij dat het hele kickboksgebeuren achter de rug is. Misschien straks meer over de post van Bas in een nieuw bericht.
- De koeien zijn lopen al een tijdje los over het terrein.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.