Bas wil niks horen over het kalkoentje ~ Utopia Gekte

10/25/2015

Bas wil niks horen over het kalkoentje

De standhouders arriveren

Om kwart voor negen moet Bas de Peking eenden van Ivan binnen zetten, nog geen vijf minuten later komen de standhouders met auto en al het terrein op. De Peking eenden moesten dus waarschijnlijk uit veiligheid naar binnen. Eén van de standhouders is alleen gekomen, zijn vrouw is er dit keer niet bij. Ze schijnt boos te zijn. Erg duidelijk is alles niet, maar het lijkt er op dat er achter hun rug om dingen op de stream gezegd zijn. Volgens de man zouden sommigen namelijk weleens vergeten dat er camera's hangen die alles vastleggen. Cees moppert binnen dat hij weer slecht geslapen heeft. Armanda geeft hem een compliment en laat hem weten dat hij er goed uit ziet en er niks van te zien is dat hij slecht geslapen heeft. Hij moet vanavond maar vroeg naar zijn bed gaan. Ook geeft Cees alvast allemaal instructies aan Armanda over hoe ze het met doen met de rondleiding. Zij zal vandaag namelijk de meeste rondleidingen geven.

Om kwart voor tien zijn de standhouders en bewoners druk bezig met het inrichten van de kramen. Nicole en Stefanie laten allebei weten last te hebben van een snotterneus en Bas geeft de kwartels in de kas nog even snel wat extra aandacht. De standhouders zijn erg blij met het lekkere weer. Dat mag ook wel want de zon schijnt. Eén van de standhouders vertelt dat ze één keer regen heeft gehad tijdens de markt en dat het tijdens de andere markten altijd lekker weer is geweest. Gabriëlle laat om kwart over tien weten dat ze nog wel even een dutje zou willen doen, maar daar is natuurlijk geen tijd meer voor. Armanda besluit uiteindelijk Bas maar even op te zoeken in Baas Beach om hem te vragen hoe het gaat. Bas zegt dat het goed gaat, alles staat zo'n beetje klaar. Als hij niets verkoopt ligt het aan Armanda, zij moet Bas aanprijzen tijdens de rondleidingen. Bas wil vandaag het liefste niks horen over het kalkoentje. Niet dat er constant mensen naar hem toe komen van ''o gaat het''. Bas gaat vandaag ook stukken chocolade verkopen. Een hele reep is misschien wat duur dus snijd hij de repen in stukken zodat hij de stukken chocolade elk apart voor één muntje kan verkopen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.