Bas trok zich niet zomaar terug ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Bas trok zich niet zomaar terug

Bas heeft kantje boord gelegen vanwege een scooter ongeluk

Om kwart over acht is het nog even snel tijd voor een speech van Fitz. Fitz laat per gevecht weten wat hij er van vind. Weer laat hij weten dat de blessure bij het gevecht tussen Benjamin en Bjorn niet nodig had geweest. Dat ging er iets te fel aan toe vind Fitz. Bjorn baalt er erg van maar moet het zichzelf niet zo aantrekken, mag het zichzelf niet zo aantrekken van Fitz. ''Dat is het risico van een vechter. Knap gedaan'', vind Fitz. Mark heeft het super gedaan. Fitz vond het heel dapper van hem en ook goed van die ''gozer'' die er kwam staan. Die liet namelijk ook zien dat hij er toch rekening mee hield. In de eerste ronde tenminste. Ook komen we meer over Bas te weten. Nu iedereen erbij is laat Fitz namelijk weten dat Bas kantje boord gelegen heeft vanwege een scooter ongeluk dus Fitz is blij dat Bas uiteindelijk toch de slimme beslissing heeft genomen om niet te gaan vechten en dat Bas er ook nog een fijne avond voor Ivan van gemaakt heeft door een andere vechter te regelen.

Ivan hield goed zijn kop erbij. Tegen zo iemand heeft het namelijk geen zin om er vol in te gaan. Ivan krijgt dan ook complimenten voor zijn ingetogenheid en beheersing. Fitz vind het ook leuk van Bas dat als je weet dat je ''uitgeboed'' gaat worden en je die bepaalde confrontatie tegemoet moet treden dat dat dan misschien wel moeilijker is dan stompen ontvangen. Dus daar wil Fitz ook een applaus voor. Fitz is ook blij met zijn crew, dat ze er staan. Nicole zegt dat Fitz het zelf ook fantastich heeft gedaan en Ivan wil Fitz bedanken voor de training en ondersteuning. Ook de trainers die met hem mee kwamen elke keer. ''Ontzettend bedankt, ik heb er van genoten'', laat Ivan weten. Uiteindelijk pakt ook Nicole nog even haar momentje door te roepen dat ze hier een jaar is. Niemand hoort ze er namelijk over.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.