Bas speelt een spelletje met Armanda. ~ Utopia Gekte

10/08/2015

Bas speelt een spelletje met Armanda.

Voor Cees.

Terwijl de bedrijvigheid in Utopia vrolijk doorgaat deze vroege morgen blikken wij nog even terug op iets anders. Naomi is druk bezig met haar make-up, Gabriƫlle veegt de loods, Rowena is in gesprek met de nieuwe bewoners en Gina knipt een bezoekster. Tijd zat dus voor ons om even terug te gaan naar een spannend moment!

Dat Bas het goed kan vinden met Cees is al lang duidelijk. En sinds gisteravond weten we dat hij er alles aan zal doen om hem in Utopia te houden. En Armanda lijkt wat hem betreft het beste slachtoffer om dat doel te gaan bereiken. Eerder sprak hij namelijk al af om Armanda in Utopia te houden wanneer de veganistische levensstijl hem bevalt. Maar ditmaal gaat hij nog een stapje verder. ''Ik laat jou in Utopia en dan laat jij Cees hier'', laat hij weten. De nieuwe bewoonster snapt meteen welke kant dit op gaat en laat weten dat dit soort spelletjes helemaal niet nodig zijn. Bas laat het daar niet bij zitten en geeft aan dit dit geen spelletje is. De interesse bij Armanda groeit en ze vraagt door. ''Waarom ben jij zo erg op Cees gesteld?''

''Hij is nodig in Utopia. Hij durft mensen aan te spreken op hun gedrag'', laat Bas weten. En hij knikt volmondig ja wanneer Armanda vraagt of Cees zelf zou willen blijven. Wat denk jij? Gaat deze actie positief uitpakken voor Cees of werkt dit alleen maar averechts?1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.