Bas pissig op Gina en gaat vol op haar. ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Bas pissig op Gina en gaat vol op haar.

Goedemorgen Utopia.

Goedemorgen! Vandaag is een spannende dag want het is de dag van de nominaties. We hebben er al ontelbare berichten over geschreven en daar komt bijna een einde aan tot we over 2 maanden hetzelfde riedeltje weer krijgen. Ook op een dag als vandaag moeten eerst de dieren verzorgd worden. Stefanie en Naomi zien we dan ook weer lekker werken in het weiland op de vroege morgen. Zodra Stefanie achter de laptop zit om 08:45 vraagt Cees aan haar of ze de stemmen van Rob nog kan beïnvloeden. Hij hoopt dat Rob op Bas kan gaan stemmen omdat het voor Bas toch niks uitmaakt volgens Cees. Hij heeft er bijna niet van kunnen slapen dat hij wellicht op de bank terecht komt.  Naomi is nog even in bed gedoken zodat ze straks goed uitgerust is tijdens het grootste moment waar we allemaal op wachten.

Wie stemt op wie?

We schreven zojuist al dat er vannacht meerdere gesprekjes waren over het stemmen, maar dat we er verder niet op in wilden gaan. Beetje dom, want deze ochtend horen we de gevolgen van die gesprekjes nogmaals voorbij komen. Hoe dat zo? Nou, Stefanie heeft aan Bas laten weten dat Gina waarschijnlijk op hem gaat stemmen. Hij noemde haar vervolgens een k*twijf of iets in die trend en besloot om stemmen terug te geven aan Gina. Deze morgen is hij, net als Cees, vroeg wakker en praten ze over de nominaties. ''Ik ga denk ik vol op Gina'', laat hij Cees weten. Laatstgenoemde is een beetje verbaasd, maar vraagt verder niet door. Hij weet al dat Gina op de bank gaat komen want dit besprak hij een kwartiertje geleden nog met Stefanie achter de laptops. Ook hoort Bas het hele gebeuren tussen Cees en Stefanie over de stemmen van Rob. Bas is duidelijk niet blij want nu krijgt hij misschien stemmen van Rob én van Gina, dus zit hij wellicht toch in de gevarenzone. Volg jij het nog allemaal? Ik ook wel niet half. :-) Wat we wel volgen om kwart over negen is dat Gina zeurt over pukkeltjes en dat ze 'jarig' is. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.