Bas kotst Gina uit als Stefanie door haar naar huis gaat ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Bas kotst Gina uit als Stefanie door haar naar huis gaat

''Het ergste is dat het nu nog mee valt''

Bas en Rob zitten samen op het rokersbankje te kletsen wanneer Bas laat weten dat hij Gina echt zal uitkotsen als Stefanie door haar naar huis gaat, en Gina vervolgens weer alleen maar bij Mark in bed ligt. Rob denk dat Bas dit keer niet zoveel stemmen krijgt hij heeft zich namelijk redelijk gedragen. ''Je moet kijken naar de totaliteit van de groep'', laat Rob weten. Waarna Bas zegt dat hij denkt dat het beter is voor Mark als Gina weg gaat. ''Als het om Gina gaat heeft hij helemaal geen ruggengraat''. volgens Rob zit Cees er niet echt meer voor persoonlijke groei terwijl Stefanie juist heel veel groeit. Rob word ook niet gelukkig als hij naar Cees kijkt. Cees heeft beter geleerd zijn mond te houden, maar ze zien dat hij zich nog steeds stoort. ''Je moet hier ook op een bepaalde manier gelukkig zijn''. Rob vind het lastig. Hij denkt één stem aan Cees te geven en dan niet perse omdat hij het verdiend heeft. Wat Rolf betreft vind Rob het niet tof hoe de groep op hem reageert. ''Als Rolf blijft moet er iets gruwelijk gaan veranderen, ook in de groep. Een soort schone lei. Hij wordt nu als uitlaatklep gebruikt'', laat Rob weten.

Bas is het daar wel mee eens, maar op het moment dat je vriendelijk tegen hem doet dan krijgt hij weer praatjes. Rob ziet dat ook. Wat dat betreft is Rowena heel anders, zij zoekt echt wegen om zich aan te passen aan de groep. ''Rowena praat met mensen en daar schep je gewoon een band mee'', laat Rob weten. ''Zij neemt ook dingen aan van mensen'', vult Bas aan. Rob en Bas hebben beiden wel ook een goed gesprek met Rolf gehad waarin Rolf tegen Bas eerlijk toegegeven heeft dat zijn gedrag voortkomt uit onzekerheid. Precies op dat moment komen Benjamin(?) en Rolf aanlopen om ook een sigaretje te doen. Het gesprek tussen Bas en Rob komt dus tot een eind. Op een ander stuk van het Utopia terrein hebben ook de dames het over de stemming. Omdat we het gesprek tussen Rob en Bas hebben gevolgd hebben we het andere gesprek grotendeels gemist. We kunnen nog net mee krijgen dat het volgens Gina nu nog meevalt. ''Het ergste is dat het nu nog mee valt. De volgende stemmingen worden pas erger. Dan gaan ze voor Utopiaan van het jaar''. Ook is het maar afwachten wie er binnen komt. ''Komen ze sensatie schoppen dan schoppen ze de derde persoon naar huis'', laat Stefanie weten. En als het aan Rowena zou liggen hoeft er helemaal niemand naar huis.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.