Bas kijkt op een verboden website. ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Bas kijkt op een verboden website.

Mail van liefje Bas.

Ook Bas is inmiddels wakker en hij is meteen met stoute dingen bezig. Wat hij precies doet weten we niet, maar hij zit op een website waar hij niet op mag komen. Rowena wil het ook doen alleen 'achter' haalt het al snel weg. Zij kunnen namelijk ingrijpen op de laptops van de bewoners. Later in de keuken vertelt Bas aan Cees dat hij een hele leuke mail heeft gekregen van de leuke dame van de markt. Ze heeft foto's gestuurd waar ze op staat met allerlei dieren. Een dag na de markt had ze ook al een mail gestuurd. Cees vraagt of het een onzinverhaal is dat hij echt met haar heeft gezoend. Dat is wel heel snel namelijk volgens Cees. ''Het is echt gebeurd. Dit is televisie hé, alles gaat heel snel'', laat Bas weten. Wanneer ze weer terug komt weet Bas niet. Bas twijfelt een beetje aan het mailadres die ze heeft gebruikt. Hij is bang dat hij misschien in de maling wordt genomen, maar dat blijkt niet zo te zijn. Rowena vroeg tussendoor nog aan Bas of ze kan helpen met de dieren. Van Bas kan ze Sasha wel gaan borstelen, maar dat doet ze liever niet alleen en ze gaat eerst eten. Cees wacht nog altijd op post omdat iemand zou zijn bevallen eind september.

Een telefoongesprek met Ivan.

''Goedendag met Ivan uit Utopia''. 
Meneer: ''Een moment hoor, met wie spreek ik?''
''Met Ivan uit Utopia''.
Meneer: ''Utopia? Oh!
Ivan: ''Hoe is het jongen?''
Meneer: ''Druk he. 4 oktober is dierendag dusja''.

Er is heel veel lawaai op de achtergrond dus het gesprek is heel slecht te verstaan. Ivan doet een bestelling voor de dieren. Zo bestelt hij onder andere bix, luzerne, hooi en stro. De bestelling is ontvangen en het wordt zo snel mogelijk geleverd. Misschien lukt het vanavond zelfs al. Voordat er wordt opgehangen vraagt Ivan of ze nog iets lekkers hebben voor de koeien en de pony. Voor de geiten hebben ze nog genoeg dus er komen koeken voor de koeien en shetlander Sasha. Na het ophangen vertelt hij aan Nicole hoeveel herrie er op de achtergrond te horen was.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.