Bas gaat er voor zorgen dat Armanda blijft ~ Utopia Gekte

10/07/2015

Bas gaat er voor zorgen dat Armanda blijft

Renske is een oudere Roelie

Rob laat in het kantoortje weten dat hij nooit veganist of vegetariër zal worden. Wel zou hij iets minder vlees kunnen gaan eten. Rob zal nooit moeite hebben met het eten van eieren. Dat het zijn cholesterol verhoogd.... Gina beseft zich dat ze in Utopia spareribs avonden hebben en Rob had daar ook al aan gedacht. Iets wat niet echt in de smaak zal vallen bij Armanda. Volgens Rob heeft Armanda een hele sterke mening wat op zich best goed is. Bjorn vind dat zo iemand hier ook wel thuishoort en in Utopia past. Rob is benieuwd wat het met zich teweeg brengt. Armanda is wel iemand die de daad bij het woord voegt omdat ze zelf echt zo is gaan leven. En waar Rob en Bjorn hun mening duidelijk laten horen willen Mark en Gina hun mening juist voor zich houden. Ze gaan niet zeggen wat ze van de nieuwe vinden. Ze zien het zondag wel. 

Ook denken de bewoners alvast na over wie wie er in zou houden. Rob denkt dat Armanda Cees er in zou kunnen houden. Renske niet die is ouder en denkt volgens Rob, dat wat Cees kan kan ik ook.. Naomi wijst Rob er op dat het juist andersom is. Renske zei ''ik ben er voor je Cees'' en Armanda haalde tijdens het voorstelrondje al uit naar Rolf. Maar ja dat hoeft niks te zeggen. Als Bas de loods in komt laat hij aan Cees weten dat hij even een LauraB momentje heeft en dat hij er ook echt wel voor gaat zorgen dat ''ze'' blijft. Renske is volgens hem een oudere Roelie en daar hebben ze niks aan. Cees lijkt er ook zo over te denken. Niet weer een zangeres. Maar aan de andere kant. ''Een goede luisteraar heeft gehoord dat ze mij er niet uitgooit. Cees heeft me nodig''


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.