Barry is heel trots op Rowena ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Barry is heel trots op Rowena

Rowena moet met iedereen samenwerken

We schreven al twee keer eerder over het familie bezoek van Rowena. Barry de vriend van Rowena is al heel de tijd lekker aanwezig en voorziet Rowena constant van goed bedoelde adviezen. Het is hem opgevallen dat ze soms lopen te struggelen om een doperwtje. Cees heeft bijvoorbeeld een hele grote drive, maar soms ziet Barry dingen van ''is dat nodig?''. Rowena heeft van tevoren ook aan cadeautjes gedacht. Voor haar vriend heeft ze een schilderij in de vorm van een hart en voor haar vader heeft ze een shirt met de tekst ''I may find my prince, but my dad will always be my king''. Barry mag dan wel kritische op Rowena zijn, maar het is duidelijk allemaal goed bedoeld. ''Kijk wat een lieve toppertjes je om je heen hebt. Je moet met iedereen leuk omgaan. Niet te ideaal bezig zijn''. Barry laat weten dat ze de rest van hun leven gezellig samen gaan zijn. Hij vind Armanda een toppertje. Ze praat heel lief over Rowena. Barry laat weten dat Rowena zich een beetje vastklampt als een clique, maar ze moet met vijftien man leven. Hij is heel trots op Rowena, maar moet wel een aantal dingetjes tegen haar zeggen.

Als ze even later in het kantoortje staan komt ook Utopia Gekte even ter sprake. Barry zegt soms blogs te lezen op bijvoorbeeld Utopia Gekte. Hij vertelt dat we sinds Rowena in Utopia zitten de nieuwe bewoners googelen. Rowena zegt dat hij hier niet moet kijken, maar Barry vraagt zich af waarom niet. ''Ze schrijven gewoon positief over jullie''. Er volgt een kleine ''soundlock''. Rowena laat even later ook de Glossy zien. Haar moeder vind de foto's mooi. Op dat moment komen Cees en de vader van Rowena samen binnen lopen. ''Die hebben elkaar gevonden hoor'', lachen ze. ''Het is al ouderen dag''. Barry zegt happy te zijn. Hij mist Rowena ontzettend, maar kijkt vooruit. Rowena zegt zelf ook happy te zijn. Ze wil geen moment weg. Rond kwart over drie word de taart van Nicole aangesneden en kunnen de bewoners en het bezoek lekker gaan genieten van de Nutella taart. De kat ligt ondertussen te chillen op het bed van Wim, die lijkt het ook prima naar zijn zin te hebben in Utopia.

Rowena vertelt aan tafel dat ze met van alles bezig is. Ze wil het liedje gebed zonder end op gaan nemen en is onder andere een tekst aan het schrijven voor Stefanie. Rowena's vriend benadrukt dat Rowena gewoon in ieders woonkamer te zien is. ''Realiseer je dat ze allemaal naar je kijken''. Rowena heeft wel een keer gezegd naar huis te willen maar ze heeft nog niet op het punt gezeten van ''ik ga er gewoon uit''. Barry laat weten dat het thuis ook goed gaat. Hij komt zelfs mensen tegen uit het verleden, vrienden van hem. Er zijn ook heel veel mensen die post willen sturen en Rowena vraagt zich af waarom hij ze dat dan niet laat doen, waarom hij het adres niet geeft. Maar Barry zou dan eerst alles zelf willen lezen voor hij het verstuurt. Ze lachen er samen om. Barry zegt dat hij hier wel het hele weekend zou willen blijven. Hij is blij dat Rowena met iedereen samenwerkt, dat wil hij graag zien. Hij had van tevoren gezegd dat ze goed moet eten, goed moet rusten en goed moet trainen en dat de rest dan vanzelf komt. De eerste twee dingen doet ze, maar dat trainen moet ze meer gaan doen. ''Hé Bas je hoort hoe ik tegen haar praat, dat heeft ze nodig anders doet ze de hele dag niks'', grapt hij.

Om kwart over vier worden er nog snel wat foto's gemaakt van Rowena met haar familie bezoek. Barry laat weten veel vertrouwen in Rowena te hebben. Het is duidelijk dat hij erg gek op haar is.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.