Armanda vraagt Naomi naar Giorgio ~ Utopia Gekte

10/09/2015

Armanda vraagt Naomi naar Giorgio

Een rustige middag

De middag is tot nu toe rustig verlopen. Deze middag zijn de bewoners namelijk vooral druk bezig geweest met de laatste voorbereidingen voor het kickboksgala dat morgen in Utopia plaats zal gaan vinden. Gabriëlle en Rowena zien we iets over twaalf het woongedeelte van de loods vegen terwijl buiten alvast de dixi's afgeleverd worden. Iets later zien we Gabriëlle, Rowena, Stefanie, Naomi, Rob en Armanda de loods leeg halen. De banken en de tafels worden uit het woongedeelte getild. Daarna zien we Armanda en Rowena weer vegen en Renske besluit te gaan dweilen. Om half één zien we dat ook buiten op het terrein hard gewerkt word. Onder andere Naomi, Stefanie en Gabriëlle zijn weer druk bezig om de witte tent op te zetten. Ook zijn er mensen van buitenaf op het terrein om de boksring in elkaar te zetten. Renske zal vanavond gaan koken en zit er over te denken om rijst, groente en kippenvleugeltjes te gaan maken. De kippenvleugeltjes zijn alleen iets te laat uitgehaald en hebben dus wat extra zorg nodig om nog op tijd te ontdooien. Ook Gina besluit om één uur haar taak te gaan doen en begint met het dweilen van de kapsalon. Nicole laat in de keuken weten dat ze keelontsteking heeft en dat ze een penicilline kuur moet doen.

Even later zien we Armanda en Naomi in de gemeenschapskeuken waar Armanda aan Naomi vraagt hoe het nu eigenlijk met Giorgio is. Naomi vertelt vervolgens trots dat Giorgio MC opdrachten doet. ''Bij dj's het publiek opwarmen''. Ook heeft hij nu heel veel presenteer opdrachten en is hij nog met school bezig. Volgens Naomi studeert hij sport en communicatie. Als Armanda er naar vraagt bevestigd Naomi dat Giorgio het presenteren in Utopia heeft ontdekt. Iets dat Armanda mooi vind. Utopia kan heel veel deuren voor je openen als je hier een tijdje zit. Je moet alleen laten zien wat je in je mars hebt. Naomi laat weten dat het wel goed met Giorgio gaat. Ze gelooft ook wel dat hij er komt. ''Jij ook wel hoor'', laat Armanda weten. Vervolgens vraagt ze of Naomi ondernemers in de familie heeft. Naomi vertelt van niet, maar ze wil het zelf wel anders gaan doen dan haar familie.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.