Armanda veegt de vloer van het kakhuis. ~ Utopia Gekte

10/15/2015

Armanda veegt de vloer van het kakhuis.

Goedemorgen Utopia.

een nieuwe dag, een nieuwe ronde, nieuwe kansen op het maken van de ideale samenleving. Ivan staat als eerste op want er zijn dieren die verzorgd moeten worden. Voor 8 uur 's ochtends was hij dan ook al in het weiland te vinden. Alle dieren hebben lekker losgelopen zoals het elke dag zou moeten zijn. Ook Cees en Armanda zijn al lekker druk bezig op de vroege ochtend. Het valt wel op dat Bas steeds later zijn bed uit komt terwijl ook hij genoeg dieren heeft die verzorging nodig hebben.

Armanda is erg blij met het kakhuis dat Dennis ooit gemaakt heeft op het terrein. Ook over zaagsel is ze zeer te spreken. Het voelt zo zacht en schoon en het ruikt lekker. Met een borsteltje veegt ze de vloer van het kakhuis even schoon. Omdat Armanda het blijkbaar niet grondig genoeg doet neemt Cees de borstel even over en veegt de vloer nog grondiger schoon op zijn knieƫn. Armanda en Cees zijn een goed team wat dat betreft.

Omdat de rest van Luitopia nog lekker in het warme bedje ligt valt er verder weinig te melden over het leven binnen de poorten van het paradijs. Wim is wel wakker, maar hij ligt met open ogen naar het plafond te staren. We kunnen wel blijven schrijven over hoe zeer Armanda en Cees te spreken zijn over het kakhuis, maar erg interessant is dat nou ook weer niet. Op de andere streams zien we de kwarteltjes in de kas en een slapende Mark. Tijd om nog een bakje koffie te zetten...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.