Armanda of Renske naar huis vandaag. ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Armanda of Renske naar huis vandaag.

Goedemorgen Utopia.

Na ons bericht over de perikelen van de afgelopen nacht kunnen we door met een nieuwe dag Utopia. Het is 11 oktober 2015 en dat betekent dat de 649e dag alweer is ingegaan. Of ze in Utopia allemaal net zo stralen als het prachtige zondagochtendzonnetje moeten we nog even afwachten. Bas is in ieder geval vroeg uit de veren om de koeien te verzorgen. Hij is daar geruime tijd geweest om de stal uit te mesten, de dieren te voeren en noem het allemaal maar op. Ivan, Stefanie en Naomi kunnen vandaag dus lekker uitslapen.

Om negen uur 's ochtends is Gina ook klaar voor een nieuwe dag en die begint zij uitstekend. Ondanks haar dronken toestand vannacht besluit ze om vroeg te gaan sporten. Inmiddels is het al tien uur 's ochtends geweest en liggen nog veel bewoners op bed. Cees, Armanda en Renske zijn wel allemaal wakker. Cees moppert natuurlijk over alles waar over te mopperen valt. En dat is best veel aangezien de Utopianen altijd steken laten vallen wat betreft het opruimen en schoonmaken. Armanda zit samen met Bas achter de laptops en Renske zagen we voor het laatst zichzelf opmaken voor een spiegeltje.

Buiten op het terrein zijn mannen van buiten Utopia al vroeg bezig met het afbouwen van de gigantische tent die is gebruikt voor het veelbesproken kickboksgala van gisteren. Verder wachten we geduldig tot iedereen wakker is geworden en één van de visumhouders naar huis wordt gestuurd. Het lijkt een beetje gelijk op te gaan tussen Renske en Armanda dus wij hebben totaal geen idee wie mag blijven straks. Heb jij wel een idee?2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.