Armanda neemt Gina ook nog even apart voor een gesprek ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Armanda neemt Gina ook nog even apart voor een gesprek

Gina kan nu tot vijf tellen

Armanda heeft zojuist al met Cees en Rolf gesproken en daarna is Gina ook nog aan de beurt voor een goed gesprek. Cees, Rolf en Gina zijn alle drie genomineerd en Armanda moet straks één van die drie naar huis gaan sturen. Vandaar dat ze nog snel even wat gesprekken voert met deze personen. Om kwart over twaalf is Gina dus aan de beurt voor een gesprek. Ze besluiten het gesprek te voeren terwijl ze een rondje over het terrein lopen. ''Vind je het spannend?'', begint Gina het gesprek. ''Ja'', laat Armanda weten waarna Gina toegeeft dat zij het nu toch ook wel spannend begint te vinden. Haar lot ligt in iemand anders haar handen. ''Wat zijn je plannen nog?'', vraagt Armanda geïnteresseerd. Gina vertelt dat ze de eerstkomende tijd samen met Naomi druk bezig zal zijn voor de runway show. Haar kledinglijn komt daar in voor en Gina wil haar kledinglijn uit gaan breiden met een mannencollectie. Ook wil ze kijken of ze helemaal zelf een jas kan gaan ontwerpen. Verder wil ze de armbandjes weer op gaan pakken. Ze heeft een grote hoeveelheid kraaltjes bestelt en wil de komende markt niet knippen en vlechten. Ze wil zich de komende markt richten op haar kledinglijn. Wel wil ze kortingsbonnen uitdelen zodat mensen met korting in de kapsalon kunnen komen. Ze wil deze markt haar kleding en sieraden promoten. Ook loopt ze nu al een paar dagen met hair extensions rond. Jennifer Hoeve wil Gina een cursus gaan geven voor het inweven van haren. Dat wil Gina nog graag leren.

''Hoe zie je het voor je als je naar buiten gaat?'', vraagt Armanda nieuwsgierig. Gina vertelt dat ze dan met haar hondjes gaat wandelen en naar haar familie toe gaat. Vervolgens zal ze zo'n vier weken thuis zijn en daarna denkt Gina dat ze gaat rondreizen. Gina is nog niet klaar voor zichzelf. Ze wil hier eigenlijk nog veel langer blijven, dus als ze weggestuurd word moet ze de voldoening ergens anders vandaan halen. Gina is gekomen voor persoonlijke groei. Ze kan soms slecht tot tien tellen en heeft een vorm van ADHD. Daar wil ze beter mee leren omgaan, maar ook wilde ze het kappersvak mooi neerzetten en ze wil de coiffure awards nog gaan doen. Ook is ze voor het avontuur binnen gekomen. Al haar vriendinnen zijn al gesetteld, als ze dan belt dan zeggen ze nee ik ben met mijn vriend, oppas, blabla. Gina had zelf graag heel jong al moeder willen zijn, maar beseft zich nu dat ze nog moet genieten. Vorig jaar heeft ze zich in april al opgegeven en had ze best een grote kans om er in te gaan. Dat heeft ze toen niet gedaan en daar heeft ze spijt van gehad. Ze zat toen in een relatie en dacht moet ik dit wel doen. Ze heeft het dus niet gedaan en had meteen al spijt. Even later is ze het nog een keer gaan proberen. Twee dagen na haar tweede aanmelding werd ze al weer gebeld en toen is ze wel Utopia in gegaan.

Gina had de relatie met Mark niet aan zien komen. ''Denk je dat hij achter je aangaat als je er uit gaat?''. Nee zegt Gina. Ze heeft Mark gezegd niet achter haar aan te komen. Dat heeft hij haar zelfs moeten beloven. ''Hij moet gaan wanneer hij denkt dat het tijd is om te gaan''. Als het niks word tussen hun zal Mark altijd spijt hebben dat hij weg is gegaan. Het is dus echt niet de bedoeling dat Mark met haar mee gaat. Gina zou zelfs boos worden als hij het wel doet. ''Het is zonde, hij moet zijn eigen dingen hier nog doen''. Ook van Gina wil Armanda weten wie haar beste maatjes hier zijn. ''Gabriëlle, Bjorn en Wim'', maar ze kan eigenlijk met iedereen wel goed opschieten. Ook met Nicole. eigenlijk is ze met iedereen wel leuk. O ja, ze vergat haast Mark te noemen. Armanda vraagt of Gina qua persoonlijke ontwikkeling al iets geleerd heeft. Gina laat weten dat ze nu tot vijf kan tellen. Normaal gaat ze niks uit de weg en nu loopt ze juist weg bij ruzies. Ook wil ze hier zelfstandig worden, ze is echt een mama's kindje. Gina zit nu een half jaar in Utopia. 24 weken om precies te zijn. Ze heeft zich geen moment verveeld, in een oogwenk is het voorbij. ''De dagen vliegen hier''. Het allerleukste dat Gina heeft meegemaakt is dat de kapsalon zo snel tot stand is gekomen. Het werd Gina erg snel gegund en dat gaf haar zo'n kick. Het minst leuke wat ze in Utopia mee heeft gemaakt zijn de ruzies met Mark die ze heeft gehad en het sokkenverhaal. ''Dat was wel een pijnlijk momentje''.

Gina laat weten dat emoties hier heel anders zijn. De enige prikkels die je krijgt zijn die van elkaar. ''Buiten zou je er om gelachen hebben. Maak je je druk om een bordje. Kom op het is maar een bordje''. Ook wil Armanda weten wanneer Utopia klaar is voor Gina. Gina weet het niet. Misschien wanneer ze haar doelen behaald heeft en ze een voldaan gevoel heeft. Als Utopia doorgaat denkt Gina dat ze ook door gaat. Ze heeft nog niet het gevoel dat ze klaar is. Ze wil nog heel veel doen. Leuke dingen doen die ze buiten niet kan doen. ''Je houd wel van aanpakken hé'', vraagt Armanda. ''Ja, zoals gister dan verveel ik me en ga ik schoonmaken''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.