Armanda neemt Cees apart voor een goed gesprek ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Armanda neemt Cees apart voor een goed gesprek

Volgens Armanda moet Cees dingen loslaten

Armanda moet vanmiddag gaan beslissen wie van de genomineerden ze naar huis gaat sturen. Voor haar is het dus hoog tijd om nog even snel met alle drie de genomineerden te praten. Cees is de eerste die ze apart neemt. Cees geeft in het gesprek aan dat hij met gemengde gevoelens in Utopia zit. Op dit moment is het nog geen ideale samenleving, maar er is wel al heel wat veranderd. Cees is Utopia ingekomen om te laten zien dat mensen die wat ouder zijn ook nog van alles kunnen. Ook wil Cees heel graag structuur aanbrengen in Utopia, maar dat is nog niet zo makkelijk. Cees wil zich in de toekomst gaan bemoeien met de financiën. Mocht Mark weggaan dan kan Cees dat misschien overnemen en Cees heeft ook wel interesse in een leidende rol. Cees wil samen met Mark en Ivan de kar gaan trekken alleen is de groep daar op dit moment nog niet aan toe. Als Armanda Cees vraagt met wie hij goed op kan schieten in Utopia staat Bas natuurlijk stipt op één. Ook met Rowena, Gabriëlle en Mark kan hij het goed vinden. Ook met Armanda merkt hij een klik en met Ivan kan hij ook wel opschieten maar tussen hun is er toch nog wel een bepaalde afstand.

Cees vertelt dat er drie sterfgevallen zijn geweest sinds hij in Utopia zit. Het is dus niet niks om hier te zitten. Cees denkt wat te kunnen gaan betekenen voor de BV en hij wil samen met Bas nog een grote kas gaan maken op de akker. Armanda laat weten dat Cees het goed doet. Het enige verbeterpunt dat ze hem mee wil geven is dat hij dingen los moet proberen te laten. Dat is wat de kijker ziet. Volgens Armanda zien de kijkers echt wel wat er gebeurd en hoeft Cees alles dus niet extra te benoemen. Cees is het er wel mee eens, hij heeft dit ook al vaker te horen gekregen en er is al wel wat verbetering. Volgens Armanda doet hij het in ieder geval goed en mag hij ook best wel trots op zichzelf zijn.

Cees laat weten dat hij nog genoeg ideeën heeft. Hij wil nog een shop beginnen, een showroom, maar dat staat niet bovenaan de prioriteitenlijst dus moet nog even wachten. ''Er is nog zoveel te doen'', laat Cees weten. Armanda denkt ook dat Cees wel al leiding geeft. Het is super gestructureerd, geordend en schoon in Utopia volgens haar, Cees stuurt de groep meer bij dan dat ze door hebben en dat vind hij grappig. Cees krijgt nog eens van Armanda te horen dat hij het supergoed doet. Armanda wil dat ook benadrukken zodat de kijkers dat ook weten. Zodra het gesprek afgelopen is laat Cees weten dat hij hoopt dat Armanda dit ook tegen de rest zegt als ze straks haar speech moet doen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.