Armanda loopt bijna de poort uit. ~ Utopia Gekte

10/19/2015

Armanda loopt bijna de poort uit.

Laptopia.

Net als gisteravond en vannacht brengt ook de ochtend weinig gebeurtenissen met zich mee. Ivan heeft een hele lange tijd bij de dieren gezeten in het weiland. Hij neemt de verzorging, misschien door de academie van gisteravond, nog serieuzer dan normaal. Het was dan ook een zeer uitgebreid bezoek voor de koeien, kippen en pony vandaag. Veel andere bewoners liggen liever lang in bed en nemen het er goed van. Ook krijgen we veel streamlocks te verduren om onduidelijke redenen. Al met al valt er dus weinig te schrijven in het leven van Utopia. Tot....

Armanda opeens naar de poort toe loopt. Waarom? Geen flauw idee. Gaat ze Utopia verlaten? Wilt ze even aan de buitenwereld ruiken? Wie zal het zeggen. Maar ze loopt dus naar de poort toe en tuurt door de gaten heen. Ze blijft er een tijdje staan en kijkt wat voor zich uit. Ze loopt in ieder geval niet door de poort heen en wandelt op een gegeven moment de kas maar in. Daar zit ze gehurkt naar de kwartels en dergelijke te kijken. Inmiddels zit ze alweer binnen in de loods achter de laptops met Ivan, Bjorn en Benjamin.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.