Armanda is niet zo blij met de shoot ''outfits'' ~ Utopia Gekte

10/23/2015

Armanda is niet zo blij met de shoot ''outfits''

Een shoot voor in Veronica Magazine

We blikten net al even terug op het huiskamergesprek over borstkanker wat gisteravond in Utopia plaats vond. Ook in deze blog blikken we nog even kort terug naar wat er daarna nog gebeurde. Ivan en Cees hebben een poosje geleden een aanvaring gehad over de schoonmaak. Cees zou half werk verrichten door bijvoorbeeld de volle vuilniszak wel uit de vuilnisbak te halen, maar vervolgens niet weg te gooien en zo zou hij wel vegen, maar vervolgens de hoopjes laten liggen. Ivan was het daar niet mee eens en was van mening dat Cees dan beter helemaal niks kon doen. Cees wil al een aantal dagen met Ivan praten, maar elke keer zegt Ivan ''zo dadelijk, straks, morgen'', of dat hij even bezig is, maar uiteindelijk hebben ze nu nog steeds niet gepraat. Cees uit zijn frustraties daarover bij een andere bewoner als ze laat nog achter de computer zitten. Het is voor Cees dus afwachten of dat gesprek er nog komt.

Laten we over gaan naar deze ochtend. Ivan stond als één van de eersten op en besloot om kwart voor acht Naomi wakker te maken. Om vijf voor acht zien we Naomi samen met Stefanie naar de stal gaan om de dieren daar te verzorgen. Ook alle andere bewoners zijn al lekker vroeg uit bed aangezien om negen uur de mensen van Veronica Magazine op de stoep zullen staan voor een covershoot. Armanda zien we deze ochtend weer even door het gaatje van het achterste hek gluren. Iets wat ze regelmatig doet. Cees maakt zich deze ochtend trouwens al vroeg zorgen over de eerstvolgende stemmingsronde. Ivan heeft de vorige keer gezegd dat Cees drie stemmen kan verwachten en volgens Mark geeft Ivan die stemmen ook echt als hij het zegt. ''Nou lekker dan, dan heb ik er al drie en dan kom ik op de bank'', laat Cees weten. De mensen van Veronica Magazine zijn deze ochtend een stuk later dan verwacht. Ze zouden voor zover wij weten om negen uur al in Utopia zijn, maar om kwart over tien zien we ze pas het terrein op lopen. De spullen die ze meegebracht hebben worden meteen in de kapsalon neer gezet. Ze hebben niet alleen make-up en haar spullen bij, maar ook outfits voor tijdens de shoot. 

Naomi zien we om half elf met de fotograaf praten. Ze is onder de indruk van zijn fotografie spullen en vertelt over de Glossy die ze gemaakt heeft. Ze pakt het voorbeeld exemplaar en laat het zien. De fotograaf is onder de indruk, het is een dik boek, mooi gemaakt en met mooie foto's. Om kwart voor elf zien we dat een aantal dames de visagie ingaan. Er volgt een lange streamlock. Na de streamlock hebben de dames ook de outfits ontdekt. Pyjama outfits. Onderbroekjes. Armanda vind het niet zo chil dat ze in zo'n onderbroekje moet voor de cover foto. ''Het is wel heel naakt en wit'', vult Rowena aan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.