Armanda heeft veel klanten voor de eerste rondleiding ~ Utopia Gekte

10/25/2015

Armanda heeft veel klanten voor de eerste rondleiding

Maar sommigen willen alleen een rondleiding van Cees

Om vijf over elf houd Bjorn nog snel een korte speech voor de standhouders. Hij hoopt dat iedereen gestald is de bezoekers staan namelijk te trappelen om het terrein op te komen. Het is een mooie dag en het lijkt er op dat dat het de hele dag droog zal blijven. ''Het ziet er ontzettend gezellig uit vandaag'', laat Bjorn weten. Als de standhouders koffie willen kan het bij de koffie stand en ook binnen. De standhouders kunnen ook binnen naar de toilet, maar voor de bezoekers zijn er dixie's. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen de standhouders bij de bewoners terecht en als Bjorn alles gezegd heeft wenst hij ze allemaal ongelofelijk veel plezier vandaag. Om kwart over elf komt de eerste shift mensen het terrein op lopen. Cees en Bjorn staan bij de entree muntjes te verkopen en Armanda ontvangt de mensen door ze te verwelkomen en te vertellen dat ze straks mee kunnen met een rondleiding. Bjorn en Cees vertellen dat als mensen na afloop muntjes over hebben dat ze die dan terug kunnen brengen. Cees krijgt ondertussen al snel van een aantal dames te horen dat ze alleen een rondleiding van hem willen, alleen van Cees. Cees zegt dat Armanda vandaag de rondleidingen doet en dat hij vandaag maar één rondleiding zal geven en dat dat om twee uur vanmiddag is. De dames zijn dan waarschijnlijk al weg.

Naomi maakt ook vandaag weer foto's en laat weten aan haar klanten dat de foto's morgen al op de website zullen verschijnen. Benjamin, Rob en Stefanie hebben het om half twaalf al meteen erg druk in de Le Luifel en Mark en Wim staan achter de bar drankjes te verkopen. Om twaalf uur krijgt Cees nogmaals te horen dat bezoekers alleen van hem een rondleiding willen, maar ook Armanda die ondertussen aan de eerste rondleiding is begonnen heeft heel veel klanten. Ze vertelt dat in de hoek Kareltje is begraven. Wij hebben het niet meegekregen en waarschijnlijk is het dus tijdens één van de vele streamlocks gebeurd, maar Kareltje is dus toch weer terug gebracht en begraven. Armanda wijst de bezoekers er op dat Bas het liefste niks over Kareltje wil horen. Dat vind hij moeilijk. Hij gaf dat eerder al aan en Armanda had met hem besproken dat ze het tijdens de rondleidingen wel zou kunnen vermelden. De groep mensen die mee doet aan de rondleiding is gigantisch en één van de mensen vind dat Armanda tijdens een volgende rondleiding niet meer dan 40 mensen mee moet laten lopen. Het is veel te groot. Terwijl Armanda al bij het Cordwood het een en ander staat te vertellen staan vele mensen nog bij de wellness. En zelfs als Armanda bij het rokersbankje aangekomen is lopen de achterste mensen van de rondleiding nog bij de wellness.

Als je zo'n grote groep hebt is het natuurlijk ook erg lastig. Vele mensen lopen ook zelf al door voordat Armanda door loopt. Armanda besluit bij het rokersbankje namelijk even te wachten tot iedereen weer aanwezig is. Als ze de loods in gaan controleert Armanda of alle mensen die mee lopen ook betaald hebben en dus een stempel op hun hand hebben. De meeste mensen hebben gelukkig netjes betaald en een stempel, maar er zijn er ook een aantal die nog niet betaald hebben en dus nog even moeten betalen voor ze naar binnen mogen. Als ze binnen alles vertelt heeft en alles heeft laten zien kost het Armanda heel veel moeite om de mensen weer de loods uit te krijgen. Meerdere keren moet ze omroepen dat ze verder gaan met de rondleiding en dat iedereen weer naar buiten moet. Het schijnt dat mensen gewoon de koelkasten open trekken en we zien ook mensen op eigen houtje de slaapkamers in lopen, de tattoo shop in lopen en zelfs mensen die gelijk van het moment gebruik maken om in de loods naar de toilet te gaan. Dat is eigenlijk niet de bedoeling. De binnen toiletten zijn alleen voor de bewoners en de standhouders. Voor de bezoekers staan er dixie's op het terrein. Gelukkig weet Armanda de mensen uiteindelijk weer mee te krijgen. De rondleiding eindigt namelijk pas bij Baas Beach waar de mensen nog lekker een drankje of snack kunnen halen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.