Armanda Govers in Utopia? ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Armanda Govers in Utopia?

Veganist.

Armanda Govers is bestuurslid van de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren: PINK! In Utopia wil ze haar veganistische levensstijl aan de inwoners en de buitenwereld overdragen. Sinds vijf jaar is ze vegetarisch en de laatste anderhalf jaar strikt veganistisch: "Vleeseters zijn in mijn ogen aanhangers van een geloof: het Carnisme."

In Utopia wil Armanda haar geld verdienen met de verkoop van een veganistische high tea. Deze zal bestaan uit wraps, sandwiches, cupcakes, scones en alles waar een normale high tea uit kan bestaan. Ook wil ze de Utopia Academies oppakken. Uiteraard heeft de eerste academie het onderwerp veganisme. Door de Academies, hoopt ze meer diepgang in Utopia te brengen.

Armanda eet als veganist veel groenten en fruit, deze wil ze gaan verbouwen op de akker. Utopia is voor Armanda geslaagd, wanneer ze de inwoners en de buitenwereld bewust heeft kunnen maken van de voordelen van een veganistische levensstijl.

Bekijk haar video en breng je stem uit. Wat is jouw eerste indruk van Armanda?


armanda utopia
Armanda in Utopia?

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.