Armanda geen interesse in lijdensverhalen van Cees. ~ Utopia Gekte

10/15/2015

Armanda geen interesse in lijdensverhalen van Cees.

Kloofjes.

Cees moppert er weer een eind op los deze ochtend. En omdat Armanda zo goed als de enige is die wakker is, mag zij alles aanhoren. Althans, er zijn wel meer bewoners wakker, maar Cees loopt de hele tijd alleen maar achter de kont van Armanda aan. Waar zij gaat, daar gaat hij ook. Het begon al bij het kakhuis die Armanda blijkbaar niet goed genoeg schoonmaakte. Cees besloot om de bezem af te pakken en er zelf nog maar eens te vegen. Toen Armanda terug naar binnen liep volgde Cees al snel. En wanneer Armanda in de keuken te vinden is.... Zien we Cees ook in de keuken.

In het begin moppert hij over de was. De droger zou 'idioot' vol hebben gezeten en ga zo nog maar even door. Later begint hij over pijntjes aan zijn handen. Elke nacht smeert hij ze in met uierzalf en dan trekt hij handschoentjes aan. Maar helaas werkt ook dat niet meer, zo blijkt uit zijn woorden. ''Allemaal kloofjes. Allemaal kloofjes. Dat is niet prettig als je het aanraakt'', vertelt Cees een stuk of tien keer achter elkaar. Hij probeert het ook tien keer aan Armanda te laten zien, maar ze schenkt er weinig aandacht aan. Wel blijft ze rustig en toont ze af en toe empathie: ''Vervelend zeg''.

Wanneer Armanda over andere dingen probeert te praten blijft Cees doorgaan over zijn kloofjes. Tijd voor Armanda om achter de laptop te gaan zitten. Cees blijft alleen achter in de keuken en gaat verder met poetsen. Verder zien we dat Nicole om 09:06 ook wakker is.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.