Armanda en Renske houden een laatste speech ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Armanda en Renske houden een laatste speech

De bewoners overtuigen

Om vijf over drie worden de bewoners bij een geroepen in de woonkamer. Het is tijd om te gaan stemmen. Het duurt even voor iedereen er is, want pas om elf over zit iedereen er klaar voor. Ivan neemt het woord en laat weten het fijn te vinden dat iedereen er is. De afgelopen vier dagen hebben ze van de aanwezigheid van Renske en Armanda genoten. Beide kandidaten hebben hun best gedaan en laten zien wat ze kunnen. Het zijn een hectische vier dagen geweest en ze hebben niet zo goed de tijd gehad om ze te leren kennen. Beide nieuwkomers krijgen dus nog één keer de kans om hun verhaal naar voren te brengen. Renske mag als eerste.

Renske vertelt dat ze voornamelijk heeft laten zien wie ze als persoon is. ''This is it, niks meer of minder''. Renske is een bezig bijtje en begrijpt dat ze op zoek zijn naar iemand die een doel heeft. Zij heeft ook doelen maar haar doelen komen altijd pas wat later. Ze hoorde net dat er een nagelstudio is waar niks mee gedaan word, dat kan ze dus op gaan pakken. Renske komt er achter dat er dingen moeten gebeuren waar ze best aan bij wil dragen. Ze heeft voornamelijk laten zien wie ze is en wil de Utopianen bedanken voor hun gastvrijheid. ''Allemaal toppers stuk voor stuk''

Vervolgens is Armanda aan de beurt. Van haar weet iedereen al wat haar doel is. ''De wereld verbeteren''. Armanda kwam daar ook voor binnen, maar vind het ook superleuk om iedereen te leren kennen. Het is een leuke groep. Maar wie is Armanda dan nog meer. Hoe gaat het sociaal zijn en wat gaat ze doen voor de groep. Armanda wil dat graag samen ontdekken. ''Succes met een keuze maken want Renske is ook een toppertje''.

Na deze speech worden de twee kandidaten naar buiten gestuurd en is het tijd voor de bewoners om hun keuze kenbaar te maken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.