Armanda doet Ivan aan Nicoline denken ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Armanda doet Ivan aan Nicoline denken

Nicole wil diepgang in Utopia brengen

Vlak na de ruzie tussen Ivan en Gabriëlle zien we Nicole en Ivan samen op bed. Het gesprek gaat over de twee nieuwkomers. Vandaag moeten ze gaan kiezen welk van de twee mag blijven en het is dus nog snel tijd voor een gesprekje over deze nieuwkomers. Armanda doet Ivan aan Nicoline denken. Ze wil zich ergens voor inzetten en dat vind Ivan mooi om te zien. Ze heeft een bepaalde zienswijze die Ivan prikkelt en dat hebben ze hier nodig ondanks dat Ivan Renske ook heel lief vind. Nicole zegt dat ze eerst voor Renske wilde gaan, maar ze begint nu toch te twijfelen. Ivan denkt dat het idealistische van Armanda wel bij Utopia past. Dat is waar ze de laatste tijd naar toe willen. Nicole denkt dat ze sowieso die kant wel uitgaan. Vanochtend heeft Nicole nog met Armanda gekletst. ''Ze zijn allebei lief en sociaal'', laat Ivan weten en volgens Nicole verdienen ze het ook allebei om te blijven.

Nicole hoopt wel dat Armanda het vol gaat houden. ''Het is niet eerlijk om haar die kans niet te geven. Kijk hoe moeilijk Stefanie het had. Die hebben we er ook doorheen geholpen'', laat Ivan weten. Nicole denkt dat Armanda zich snel onder laat sneeuwen. ''Nicoline heeft zich ook niet onder laten sneeuwen. Ze heeft altijd haar ding gedaan'', laat Ivan weten. Nicole denkt ook wel een mooie vriendschap met Armanda op te kunnen bouwen. Ze zou het mooi vinden om te kunnen kletsen over bepaalde onderwerpen. ''Diepgang'', vult Ivan aan. En dat is precies wat Nicole in Utopia mist. Nicole wil diepgang brengen en volgens Ivan kan Armanda haar daarbij helpen. ''Armanda heeft kennis'', laat hij weten. Volgens Nicole is ze ook een stabiele factor. Het lijkt Nicole lekker om met haar op te trekken. Nicole heeft niet meer zoveel behoefte aan gekkigheid.

Nicole moet in dit geval kijken naar wat ze zelf nog nodig heeft in plaats van wat de groep nodig heeft. Voor Ivan is het juist wat de groep nodig heeft. ''Diepgang, meer diepgang brengen. Armanda kan dat versterken'', laat hij weten. Volgens Nicole pakt ze het ook goed op. Ze heeft al allemaal dingen geregeld en zondag komt er iemand spreken. Nicole vind dat leuk. Volgens Ivan is Armanda echt een activist. Niet iemand die alleen maar preekt, maar iemand die ook echt iets doet. Nicole zegt het ook wel een weekje te willen proberen. Een weekje veganistisch leven. ''Waarom niet, je verliest er niks mee. Alleen wat gewicht misschien''. Wel beseft ze zich dat ze dan misschien weer eet groepjes krijgen. Maar dat hoeft volgens Ivan niet. Ze kunnen alsnog tegelijkertijd eten.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.