''Als ze haar mond niet houdt krijgt ze het bord niet terug'' ~ Utopia Gekte

10/21/2015

''Als ze haar mond niet houdt krijgt ze het bord niet terug''

Mark en Bas voegen de daad bij het woord

Eerder vandaag schreven we al over Mark en Bas die een nieuw plannetje hadden bedacht. Giorgio heeft toen hij Utopiaan van het jaar 2014 werd als extra prijs gekregen dat de rotonde zijn naam zou gaan dragen. Dit zou dan voor altijd zijn, maar Mark lijkt daar schijt aan te hebben. Hij vind het wel leuk om de tekst op het bord te veranderen naar ''Markt plein'', het heeft dan een dubbele betekenis. Mark's naam zit er in en ze hebben elke maand de Utopia markt. Erg toepasselijk dus. Deze avond besluit hij samen met Bas meteen actie te ondernemen. Om 21:53 zien we Mark het ''Giorgio Verweij plein'' bord er af schroeven terwijl Bas op de uitkijk staat. Via een omweg om de loods brengt hij dit bord naar de werkschuur waar hij het in een hoekje zet. Bas opperde nog even het idee om het bord op de schroot te gooien, maar Mark vind dat blijkbaar onnodig. 

Daarna pakt Mark het nieuwe straatnaambord met daarop de tekst ''Markt plein''. Weer loopt hij samen met Bas om de loods heen zodat ze ongezien voor de loods kunnen komen en het bord op kunnen hangen. Dit keer schroeven ze samen het nieuwe bord op de plek waar eerder nog het ''Giorgio Verweij plein'' bord hing. Als het hangt rennen ze snel weg zodat niemand het nog op kan merken. Daarna geven ze elkaar een high five en moeten beide heren lachen om de grap die ze net uitgehaald hebben. Ze besluiten via een omweg door het bos naar de kas te lopen zodat ze ook weer op een gewone manier richting de loods kunnen lopen. Ze doen dan net alsof ze van de kas af komen en kunnen op die manier het bord even goed bekijken. Bas vind het prachtig alleen hangt het bord volgens hem een beetje scheef, maar Mark vind het wel prima zo. 

''Kijken hoe lang het duurt'', laat Bas weten. Bas denkt dat Naomi het wel snel op zal gaan merken. Ze moeten Naomi dus goed in de gaten houden en zorgen dat ze haar mond er over houd. Volgens Mark zal dat alleen niet zo makkelijk lukken want Naomi is wel ''tututuut''. Bas heeft daar wel een oplossing voor bedacht. ''Als ze haar mond niet houd krijgt ze het bord niet terug''. Bas twijfelt dan ook of ze het bord niet moeten verstoppen, maar volgens Mark staat het nu precies goed. Als ze het gaan zoeken gaan ze op allemaal rare plekken kijken want ze zullen niet verwachten dat het gewoon zo simpel in de hoek van de werkschuur staat.

Wat denk jij dat er gaat gebeuren? Wie is de eerste die het opmerkt en mag het ''Markt plein'' bord blijven hangen, of keert toch het ''Giorgio Verweij plein'' bord terug? Laat het ons weten in de reacties hieronder.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.