Als Nicole of Gabriëlle wegvalt valt de hele samenleving weg ~ Utopia Gekte

10/26/2015

Als Nicole of Gabriëlle wegvalt valt de hele samenleving weg

De moeder van Bas is blij met Armanda

In onze vorige blog schreven we al kort over Bas die weer een post momentje heeft. Even later komen we nog meer over de inhoud van Bas zijn post te weten. Zo schrijft zijn moeder dat ze blij is met Armanda. Blij om wat ze uitstraalt. Een ander iemand vraagt in de post aan Bas of hij zijn Nintendo mag lenen. Dit zou hij ook al in een eerdere brief hebben gevraagd maar toen had Bas er niet op gereageerd. Nicole en Ivan hebben deze ochtend een gesprekje gehad waarin Nicole laat weten dat toch zeker Ivan wel moet gaan winnen. Maar ook Nicole en Gabriëlle zijn onmisbaar vind Ivan. Als Nicole of Gabriëlle wegvalt dan valt volgens hem de hele samenleving weg. Nicole denkt vooral dat iedereen het verschrikkelijk zal vinden als ze weg gaat.

Ook Utopia Gekte kwam deze ochtend weer ter sprake. Armanda las altijd op Utopia Gekte en zij is van mening dat we altijd een goed verslag geven van wat er in de loods gebeurd, dit vertelt ze aan Rowena. Ook gister toen de markt bijna afgelopen was noemde ze ons zoals terug te horen is in onderstaand filmpje. Verder laat Armanda weten dat ze Utopia wil verlaten met een strakke kont en om kwart voor elf is ze daar ook al een tijdje voor aan het werk als ze samen met Rowena, Bjorn en Bas aan het sporten is in de gym. Gabriëlle is om elf uur druk met de Glossy's bezig. Op elke Glossy plakt ze een blaadje. Waarschijnlijk zullen de Glossy's dus ook snel verstuurd gaan worden, al laat Naomi aan Gabriëlle weten dat ze nog even ergens mee moet wachten.

Om elf uur zien we dat ook de koeien nog steeds lekker los rond mogen lopen. Op dat moment staan ze in de volière naast de kas, maar gelukkig gaat het goed en komen ze er ook al snel weer uit om nog even een uitstapje over de akker te maken. Cees komt nog heel kort even in beeld als hij de koffie man naar de poort brengt. Hij vertelt hem over de afgelopen markt. Dat Cees maar één rondleiding mocht doen, dat de bezoekers ''allemaal'' bij hem wilden en dat hij dus ook een hele grote groep had met misschien wel over de 100 mensen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.