Alle monsters lopen de poort door. ~ Utopia Gekte

10/31/2015

Alle monsters lopen de poort door.

Fantastisch.

De monsters zijn binnen, het feest kan beginnen! Zombies, clowns, heksen en mensen die gewoon zichzelf zijn. Er zit van alles bij tussen de mensen die door de poort liepen. Bewoners als Naomi waren de bezoekers al aan het opwachten tussen de rook van de machine bij de poort. Het is de eerste groep die binnen komt wandelen nog voordat het 8 uur 's avonds is. Ze lopen allemaal door naar de loods op wat bewoners en andere mensen na. Er blijkt nog minstens één groep te komen dus het is best druk straks. Althans, het tweede groepje loopt op het moment van schrijven binnen en dat zijn slechts een handjevol mensen. Iets te optimistisch van ons, precies zoals je van ons gewend bent. :-)

Onderweg naar de loods worden de laatste bezoekers nog even aan het schrikken gebracht. ''Ik had er toch één'', vertelt Benjamin trots. In de loods neemt Bjorn het woord die iedereen welkom heet bij het 'fantastische Halloween feestje'. Ook vraagt hij een groot applaus voor de DJ en noemt hij het fantastisch dat iedereen er is. De complimentjes houden niet op want hij vind iedereen er ook fantastisch uit zien. Als verrassing krijgt degene die er het leukst of engst uit ziet nog een mooie prijs mee naar huis. ''Ik wens jullie allemaal een hele fijne avond'', zijn de afsluitende woorden van Bjorn. Het feest is officieel begonnen en de spookachtige muziek staat aan. Of het een geslaagd feestje zal zijn wachten we nog even af!

Armanda pakt in overleg met Bas nog even de microfoon nadat Bjorn de muziek heeft gestart. Ze heeft een pak aan van een wasbeerhond en vertelt een verhaal over haar campagne tegen het gebruik van echt bont. 

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.